Re: Reclamatie Lexus

:PRO: Avertisment , nimic mai mult , totusi nu te cunos dar daca restul spun ca esti nou .. invata amx si comenzile nu cred ca le stii bine , si grija la reclamati si Obrajor , da ai un limbaj foarte "smeker" pe server , asta cand nu eram eu in absenta.
Fr3Doom

Fr3Doom

Fr3Doom

I'm back from hell to torment you with terror
Imagine

Voturi Cs.EuropaCs.Ro:17069-->

Voturi Zm.EuropaCs.Ro: 14025-->14048-->14098-->14199-->14912-->16512-->16531

:PRO:
Se vede ca nu le ai cu adminu .Când schimbi un nume il schimbi si dai kick.E așa greu?
EDIT:Propun sa i se emită un avertisment,ținând cont că e la început cu adminul,dar pune mana si învăța comenzile amxx.
EDIT 2: Nu mai propun niciun advertisment , propun REMOVE .E || cu adminul.
Imagine
Imagine
Join--->Zm.EuropaCs.Ro.
Adresa mea de email:the_scorpio99
Adresa mea de skype:the_scorpio99
Ma gasiti in joc cu numele dNd!#aKa:#~Ke3NNT[;X]^

Ma copilasule , nu mai bine ai sta in banca ta ca esti numa vip. amxx il stiu aproape perfect de cand sunt admin Si de cand pui tu la reclamatii "Avertisment" ai donat si tu 3 euro si acuma esti "boss" acuma 2 zile imi cerseai jet pe server...

Bun ...deci se vede ca esti copil deci hai sa o luam altfel.In primul rand eu nu "cersesc" nimanui nimic , nu imi sta in caracter asta ,si in al doilea rand:Ba copilasule ,crezi ca daca nu imi baga Cristi adminu mai imi dadea grad pe forum?Nu o lua tu cu ai donat 3 euro ca si cum tu ai fi donat 100 ,ca nu e asa .Eu o sa am si admin pretenash ,numai ca e un bug care nu le poate activa pe aman2 odata(admin si vip).Oricum Cristi cand intra mi-l activeaza.Crezi ca daca nu il activa mai imi dadea chiar el grad pe Forum?Si apropo ,mai du-te pe la scoala la orele de romana ca te cam bate limba asta...Se vede ce experienta ai tu la adminat din mesajele tale de pe forum si din 3 reclamatii in 4 zile =))
Peace.Nu are rost sa ma cert cu oameni ca tine boss :-q :-q
Daca era sa donez doar pentru V.I.P ,nu aveam grad de admin pe forum.
Jucam pe serverul asta cand erau Farfurie si Bogdy(killer) helperi si le dadeam PRO la cereri ,numai ca m-am retras.Dar mno..ce sa le faci ïncepatorilor".
Ultima oară modificat Joi Mar 26, 2015 11:47 pm de către Maffw, modificat 1 dată în total.
Motiv: Terminati! Daca nu incetati luati warn!
Imagine
Imagine
Join--->Zm.EuropaCs.Ro.
Adresa mea de email:the_scorpio99
Adresa mea de skype:the_scorpio99
Ma gasiti in joc cu numele dNd!#aKa:#~Ke3NNT[;X]^

Reclamatie acceptata.
Ar fi primit suspendare 3 zile insa cum maine ii expira atat VIP-ul cat si Admin-ul, a ramas fara acestea.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”