[Propunere] Sectiunea filme

Propunere:Propun sa se scoate sectiunea Filme
Print-uri(daca este cazul):-
De unde v-ati inspirat:Ma gandeam
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?:Acolo e mai mult spam,booti peste booti si nu prea are rost sectiunea aia cand unu posteaza 10 filme lafel.
Descrierea propunerii:Multa lume face post-hunt acolo %-(
EDIT:Daca se va scoate sectiune sa ii bagati in alta parte moderator lui alex..
Ultima oară modificat Mar Aug 27, 2013 12:29 pm de către Scorpion905, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

Re: [Propunere] Sectiunea filme

Pentru mine si cred ca si pentru multi nu prea are rost "filme" Poti gasii Multe filme Pe diferite site-uri etc..
PRO
Designer EuropaCs Community
Imagine

Pro trebuie sa stai sa banezi booti... daca e nevoie de un film il poate posta la Discutii... si Danny ti-ar conveni sa stergi toate subiectele cu filme de la booti? nu cred deci ar fi mai bine sa fie scoasa parerea mea...
Edit: Ma refer ca vine 10 in 10 min si trebuie sa stergi fiecare...mai bn m-as uita pe tot forumu decat sa tot sterg la subiecte...stiu ca dupa nu o sa mai ai ce face oricum nu te da afara stai linistit...

Eu unul zic sa se dea warn la fiecare postare aiurea,vad ca se prea respecta modelul dat de cristi,sa cred ca ar mai inceta cu spam,parerea mea

PRO acolo se face mult spam. Dar mie sa imi dea Moderator la alta sectiune, ca tie iti convine Danny ca ai la toata cafeneaua Moderator, dar mie nu imi convina sa raman fara el... :|
Ultima oară modificat Mar Aug 27, 2013 12:05 pm de către #ALeX, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”