Numele tau in Joc: :::::::KiLLeR:::::::
Numele Adminului reclamat: PlayBoy ;x
Data si ora: -
Harta: -
Motivul reclamatie: Admin pe un server din afara comunitatii
Dovada:
Re: [Reclamatie] PlayBoy ;x
Am cautat la regulament si vad ca mam inselat nu scrie nicaieri c a nu ai voie sa ai admin pe alte comunitati , dar totusi sa recunoastem ca ai facut cerere absenta sa stai pe serverul acela
Ultima oară modificat Mar Mar 03, 2015 9:46 pm de către Fr3doomM, modificat 1 dată în total.
Fr3Doom
Fr3Doom
Fr3Doom
I'm back from hell to torment you with terror

Voturi Cs.EuropaCs.Ro:17069-->
Voturi Zm.EuropaCs.Ro: 14025-->14048-->14098-->14199-->14912-->16512-->16531
#3La fel ca la fulger
pentru ca nu am vazut sa scrie nici in regulamentul de pe forum nici in cel de pe server
pentru ca nu am vazut sa scrie nici in regulamentul de pe forum nici in cel de pe serverRe: [Reclamatie] PlayBoy ;x
#4Nu inteleg care ar fi problema.. Cat timp imi fac treaba pe srv de zm nu inteleg de ce nu pot avea admin si pe alt server din alta comunitate? Nu am facut reclama, nimic, in regulament nu scrie nimic.
Edit: Blizz, ce treaba are activitatea mea? Sunt in absenta.
Edit: Blizz, ce treaba are activitatea mea? Sunt in absenta.
Ultima oară modificat Mie Mar 04, 2015 12:43 am de către PlayBoy., modificat 1 dată în total.
Pentru ca nu prea esti activ pe server, si un
ca nu am vazut nicaieri in regulament
Ultima oară modificat Mar Mar 03, 2015 9:52 pm de către BlizZ, modificat 1 dată în total.

Si eu am patit asa odata cand am intrat pe forumul unu var, cristi nu mi-a facut nimic deoarece nu am facut reclama doar am intrat sa ma joc pe un servar pe care comunitatea nu-l avea...cum ar fi:Eu vreau sa joc Furien...voi nu aveti servar de furien si ma duc pe alta comunitate sa joc acesc GM.
Deci e
nu e nimic iesit din comun Fost Designer EuropaCs.ro
1.Y!M: yo_aka2000@yahoo.com
2.Skype: Le.noru
3.Pm pe Forum:Faraon
4.Pe Servar: Nick-> Faraonu 
----------------------------------------------------------

Voturile mele pe Cs. astea noi, Voturi: 16817 16831 16841 16853 16866 16874 16893 16915
,nu scrie nik in regulamentCel care este stăpânul minţii sale este stăpânul Universului.
Voturi : 11998-12050-12145-12200-12256-12346
Va astept pe Zm.Europacs.Ro
Uneori trebuie sa pierzi ca sa poti castiga !
Voturi : 11998-12050-12145-12200-12256-12346
Va astept pe Zm.Europacs.Ro
Uneori trebuie sa pierzi ca sa poti castiga !
#9Cati au raspuns,toti palete.
Sunteti roboti sau oameni?...Ganditi sau nu?
Cum sa ai admin si intr-o comunitate si in alta?...Ma duc si imi iau administrator pe 10 comunitati,va convine?
Nu este permis sa fii si pe o comunitate si pe alta,de ce?...Pentru ca exista concurenta intre toate comunitatile care promoveaza acelasi lucru...Pai ori esti in tabara noastra,ori esti in tabara adversa,e destul de clar...Nu poti fi cu ambele.
,nici nu trebuie sa fie scrisa regula,se stie din epoca de piatra.
Sunteti roboti sau oameni?...Ganditi sau nu?
Cum sa ai admin si intr-o comunitate si in alta?...Ma duc si imi iau administrator pe 10 comunitati,va convine?
Nu este permis sa fii si pe o comunitate si pe alta,de ce?...Pentru ca exista concurenta intre toate comunitatile care promoveaza acelasi lucru...Pai ori esti in tabara noastra,ori esti in tabara adversa,e destul de clar...Nu poti fi cu ambele.
,nici nu trebuie sa fie scrisa regula,se stie din epoca de piatra."Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"