Numele tau in Joc: Satyr
Numele Adminului reclamat: Fr3Doom / Gr0paru
Data si ora: 03.02.2015 ora in jur de 21:30
Harta: zm_3rooms
Motivul reclamatie: Mi-a dat kick ca cica am folosit jet la nemesis , insa eu nici nu aveam jet macar.. Dupa care am intrebat cine de ce mi-a dat kick la care Gr0parul : "Ca pot" ... Dupa ce am intrebat iara asta mi s-a mai dat inca un kick.. Cineva ar trebuii sa le scoata admin la o gramada de pe server sau cel putin sa ii supravegheze cineva mai mare in rang deoarece numai prostii fac pe server.. Gr0parul isi da si de 2-3 ori respawn pe mapa.. se tot face nemesis.. si etc.. si sunt sigur ca nu sunt singurul care vede asta.
Dovada: ~
Re: Reclamatie
#3Ba da, mi-a dat deageaba ca daca nu, nu eram aici. Ceva logic nu ? Sa arate el dovada cum ca aveam jet.
#4:CONTRA:Ai avut antepecedente pe sv folosind aim deci te rog daca ai ceva de spus vino cu dovezi la fel ai facut si cu mine
#5Eu ti-am dat kick foloseai jet la nemesis iar a 2 oara ai luat kick ai insultat un admin,chiar esti nesimtit urmatoarea data iti dau ban cu tot cu dovada,ca sa nu mai ai ce comenta.
Edit: Respawn mi-am dat o singura data de 2 ori la nemesis cand erau puse laseremine si le-am spart.Si nemesis cand ai sa vezi ca ma dau mai mult de 2 ori pe mapa te rog sa i-mi faci reclamatie nu sa aberezi tu pe aici. Si pe cine vrei sa punem admin pe tine un fustrat ce incalca regulile neincetat,cu limbaj de stana.
Edit: Respawn mi-am dat o singura data de 2 ori la nemesis cand erau puse laseremine si le-am spart.Si nemesis cand ai sa vezi ca ma dau mai mult de 2 ori pe mapa te rog sa i-mi faci reclamatie nu sa aberezi tu pe aici. Si pe cine vrei sa punem admin pe tine un fustrat ce incalca regulile neincetat,cu limbaj de stana.
Ultima oară modificat Mar Mar 03, 2015 12:02 am de către VincenT, modificat de 2 ori în total.

Nu ti-a dat fara motiv sunt sigur iar a doua oara sigur a fost o greseala sau pentru limbaj.. e usor sa vorbesti dar nu stii cat de greu e sa fii admin in unele cazuri..+ca nu ai dovada ..eu de unde sa stiu ca e adevarat ce spui?Re: Reclamatie
Nu dovada ,nu reclamatie buna ! Simplu si jogic,nu 
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem
#8Contact:
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!