esti jalnic daca nu respecti doresti sa fi respectatRe: reclamatie groparul
Respecta si vei fi respectat, daca nu respecti atunci nu te astepta ca noi sa te respectam pe tine...

Re: reclamatie groparul
#13tu mai treci pe la scoala ca nu prea stii sa scrii amice!!! Nu inteleg,imi dai contra,adica nu are bug in demo??? acum imi dau seama ca ai nevoie de ochelari!!!esti jalnic daca nu respecti doresti sa fi respectat
#14Ai dat contra,asta inseamna ca nu are bug in demo ,nu??? cu dovada in fata imi spui ca nu am dreptate,ca nu are bug.Poti sa ma lingi si pe mine la fel ca toti cei care dati contra din alte motive si nu va referiti direct la subiect,adica la faza ca are bug si nu da restart la pc!!! Jalnici,deja imi e rusine cu romani ca voi,de aia suntem de tot rasul in europa,pai daca sunt tot mai multe lichele ca voi nu ma mir!!Respecta si vei fi respectat, daca nu respecti atunci nu te astepta ca noi sa te respectam pe tine...
Ultima oară modificat Mar Feb 17, 2015 8:30 pm de către claudiu_bodo, modificat 1 dată în total.
Dupa ce te-ai luat de admini te-ai luat si de danny ,eu cred ca tu nu ai ce cauta pe server . Revenind la reclamatie , groparu e un admin foarte bun si iti spun ca de fiecare data cand avea bug si II spunea cineva ori astepta sa se termine runda ori spect direct ca sa nu incurce .Re: reclamatie groparul
#16BA omule daca te pot numi asa,cum pla mea imi spui ca groparul e un admin ok si ca bla bla bla,o fi ok cu tine dar in demo ce se vede? doar nu am pus demo ca sa iti dai tu cu parerea,e spect in demo??? ti se pare ca nu i-am atras atentia ??? ti se pare ca a iesit cumva sau ce?? nu ma intereseaza parerea ta personala ma intereseaza ce este in demo!!! nu am jignit pe nimeni,v-am atras atentia ca deviati de la subiect si dati contra pt ca l-am injurat deci total deviat!!!! pricepe si mintea ta aia mica,papusa?????Dupa ce te-ai luat de admini te-ai luat si de danny ,eu cred ca tu nu ai ce cauta pe server . Revenind la reclamatie , groparu e un admin foarte bun si iti spun ca de fiecare data cand avea bug si II spunea cineva ori astepta sa se termine runda ori spect direct ca sa nu incurce .
#17Lasa ca asa ma "cac" si eu pe contul tau.ma cac si pe tine si pe warnul tau. nu inteleg cum puteti fi asa prosti!!! ba eu am facut reclamatie pentru bug si voi dati contra ca l-am injurat,sunteti cumva retarzi ca eu nu inteleg nimic???? ce treaba are bugul cu injuratura ?wtf???Bai copile,data asa iti dau warn,data viitoare zbori.
Ai grija la limbaj si foloseste edit,ca nu esti la tine acasa sa faci ce vrei.
Apropo,atata timp cat nu poti avea un limbaj decent intr-o reclamatie,intoarce-te la oi,ciobanule...Asta e un ban de o saptamana care il primesti,data viitoare iei permanent.
,revino cand inveti sa te comporti,nesimtitule."Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"