Numele tau de pe forum:YonNutz.
Numele celui reclamat de pe forum:Damian si reflex
Data si ora:-
Motivul reclamatie:de cand mi-a acceptat cererea de admin eu nu am primit adminu-l depe sv lor
Dovada:[Imgur](http://i.imgur.com/fyOMNIo.png)
Re: reclamatie damiann
#2No si la ce te astepti?
)))))))
E serverul lui,si cred ca are dreptul sa isi bata joc
Si eu cred ca as face asta,mi se pare distractiv.
E serverul lui,si cred ca are dreptul sa isi bata joc
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"
#3No si ce te asteptati?)))))))
E serverul lui,si cred ca are dreptul sa isi bata jocSi eu cred ca as face asta,mi se pare distractiv.
![]()
E foarte distractiv...
Oricum,dau tot
pentru ca-i serverul lui...intradevar,trebuia sa-ti spuna si tie ca nu ti-l mai da sa nu mai stai pe server,dar na... daca asa stie el sa faca un server,e treaba lui...reflex mi s-a parut destul de ok,dar ajungem dinou la concluzia uan-gemanuel. "Cine se aseamana se aduna" ...
| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |
e svr lui nu e, totuși depinde de comunitatea noastră, și ne face de râs grav. Cristi, ar trb sa nu îl mai accepți ca detinator.Adica ce se va întâmpla când va veni cineva de afara sa doneze sa ia admin pe svr lui și nu îl ca primii?? Comunitatea ar avea o imagine Proasta cu el deținător și vom fii luați de ras dacă avem oameni și svr ca a lui
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem
Chiar daca este serverul lui asta nu inseamna ca trb sa isi bata joc de playeri.Cristi te rog sa faci ceva cu DamianNN ca strica imaginea comunitatii.
Nume Anterioare: AnAcKiNNN , #RedX , AsaSinU.
#7Vai , iti dai seama ce o strica , pfoaiChiar daca este serverul lui asta nu inseamna ca trb sa isi bata joc de playeri.Cristi te rog sa faci ceva cu DamianNN ca strica imaginea comunitatii.
E un server mai copile , nu e un membru al unui joc sau mai stiu eu ce , si care imagine sa o strice? Intra vreo persoana pe forum sa spuna ''Asta e un bleg(cuv cenz) si comunitatea la fel'' sau alte chestii?
Eu nu inteleg , de ce scrieti ca face de ras comunitatea , cine se uita la ea mai ales acolo , sau la el? Spune '' (cuv cenz) pe el site , caut altu' ''. Vai de capu' vostru. Nici macar ca copii nu ganditi
Nu inteleg de ce va implicati asa , nici nu pierdeti , nici nu castigati. Doar pentru mai multe mesaje si cam atat , castigand nimic si din aia? Daca da , foarte bine. Daca nu , foarte rau.
Nu va mai dati asa mare interes , nu are rost. Munca depusa degeaba.
Viata e un joc de rahat , dar macar are grafica buna
Ce bun e rahatul. Mancati si voi .
#8CONTRA,adevarat trebuia sa-ti dea gradul,dar fiind sv lui poate sa nu ti-l deie.
e serverului..el plateste hostu',deci are tot dreptu' sa faca ce vrea cu el

2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
Daca lui ii place sa isi bata joc in primul rand de el si de jucatorii acelui srv e problema lui