Propunere: rezumat
Print-uri(daca este cazul):
De unde v-ati inspirat: din ceata!
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: ne va ajuta pe noi admini foarte mult!
Descrierea propunerii: sa se faca un "rezumat" in lista de banuri in care sa cuprinda doar nume si ip-ul celui banat!
Mereu ne punem intrebarea "oare ala nu are ban?" si stam si cautam in toate listele pentru a verifica!
Nu credeti ca ar fi mult mai usor daca ar mai fi o lista auxiliara,doar cu numele si ip-ul?????
Exemplu!
admin : dudu
1 : fckin nigga 79.140.168.30
2 AndiJrr.WoW 79.119.87.117
3 fLv 82.79.245.191
4 JIocb 109.229.3.202
5 PiStOlArU 5.14.205.187
6 3duard<<< 92.80.98.40
7 Andrei T 82.79.41.156
8 .:Jerry:. 188.27.194.164
9 Aol3u(-_-) 79.112.135.124
10 Nati 92.85.35.142
Oricum, cand postati ban-ul dati copy la nume si ip,de ce sa nu dati si un paste la sectiunea rezumat!?
Iar atunci cand vrem sa cautam pe cineva intram la "rezumat" si vedem daca este sau nu il lista de ban!
Pierdem un minut cand postam,dar recuperam cand vrem sa cautam!
Re: [Propunere] lista de ban-uri= rezumat
Cu toate ca eu folosesc deja aceasta propunere separat.
Tin intr-un document text, numele si ip-urile celor ce le-am dat ban.
Dar ar fi bine ca toti sa avem o astfel de lista.
Da ma,si eu fac la fel,cand banez pe cineva tin numele si ip-ul intr-un Notepad!
Faza e ca Crysty a facut modelele,si nu stiu daca hells are voie sa schimbe modul in care postam banurile
Foarte buna ideea dudule, o sa ne ajute chiar foarte mult, si nu o sa ne mai ia assa mult timp. 
#5E o idee interesanta. Am sa vorbesc cu Hell sa vedem daca se poate realiza acest lucru.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto

Sambata ma voi gandi la categoria unde se vor crea aceste rezulamate. Voi anunta la adunare. 
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]