reclamatie

Numele tau in Joc: Stanislaw
Numele Adminului reclamat: pe server erau sour cherry sound si mortul viu daca nu ma insel, nu stiu cine a fost
Data si ora: mai devreme
Harta: inferno
Motivul reclamatie: Din nou adminii serverului isi arata incompetenta. ca sa fie clar, nu vreau unban, am intrat pe server cu numele Stanislaw, am jucat putin pe train, unde am facut cateva fraguri micute, mi s-au facut poze de mortul viu cred, cineva cu id-ul man_xxl21, am intrat am dat pozele si mi s-a sps ca pot sa joc. Am intrat, s-a schimbat harta in inferno, unde am facut 20-1 in primele 3 runde, din senin ma trezesc cu fuckoff si ban pe motiv wall
Dovada: Nu am ce dovezi sa aduc, am primit fuck off si mi s-a bulit cs-u, dar cel care mi-a dat ban poate confirma.
Am facut reclamatia doar ca sa nu se intample asta si altor playeri, si cand cineva da ban sa aiba motive intemeiate, nu ca joaca prea bine,
Putea de exemplu sa-mi faca demo + ss ca tot e comanda avansata, sa se asigure. Nu sa-mi buleasca mie cs-u doar ca joc prea bine.
luati masuri, o zi buna .

EDIT; Poftim? =))) ce ambele echipe pe radar baiatu? Stii macar cum arata un wall pe radar? Iti arat toate pozele mele facute de toti adminii de pe europacs
in toate pozele radarul arata la fel, si nu cred ca nu s-a uitat nimeni la radar, esti doar frustrat ca jucam bine si nu aveai motiv de ban, daca aveam wall pe radar tu crezi ca eu iti dadeam in 30 de secunde pozele foarte senin?=)) Va bate si logica si adminatul. Astept opinia unui cunoscator, va rog nu va dati cu parerea daca coechipoierilor mei de pe radar le spuneti 'ambele echipe'
Ultima oară modificat Dum Ian 11, 2015 7:28 pm de către anghelescu, modificat 1 dată în total.

Re: reclamatie

Nume Jucator dudu
Parere: :PRO:
Argumentare: m-am inselat se pare,ca si sound,m-am uitat la prima poza si ti-am vazut mana albastra ca la CT,dar in cealalta poza apare "Friend : MichellAngelo Health : 100%" deci angel era tero! daca era CT trebuia sa scrie "Enemy : MichellAngelo
Sugestii :
Altele: a fost o confuzie
Ultima oară modificat Dum Ian 11, 2015 9:33 pm de către .dudu., modificat de 2 ori în total.

Nume Jucator:MorTul^Viu
Parere:
Argumentare: se pare ca asa e..
Sugestii:
Altele:
Ultima oară modificat Dum Ian 11, 2015 9:47 pm de către Dey., modificat 1 dată în total.
Mult zgomot pentru nimic!

EDIT : DRAGII MEI EU SUNT TERO,TERO PE MAPA AIA SI VA POT CONFIRMA SED SI ALTII. ERA VREO 15-0 PENTRU CT SI CAND AM INTRAT EU AM PLANTAT BOMBA SI-AM CASTIGAT SI NOI O RUNDA. DOAMNE DECI TU CA ADMIN NU STII LA CE ECHIPA E JUCATORUL SUSPECTAT SI-L ACUZI E WALL RADAR. VAI
Daca vreti sa spun si cum s-a derulat faza, eu tero plec si ma duc und eram in momentul pozelor, iau flashu ala si ma intorc de la scari, unde imi tinea spatele MichellAngelo ala. Fiti mai atenti :) Inca ceva, stie tot serveru ca eu nu joc cu ak47 decat daca sunt tero, si nu pot face rost :)
Dudu, ai spus :cum de cel din fata mea apare pe radar, acolo este doar michellangelo ala care este pe radar, care este de altfel singurul pe radar, in apropierea mea . Nu dau importanta radarului decat cand caut bomba.
Nu am de ce prostii sa ma las, stiu ca nu mai sunt bine venit pe server si ca nu mi se mai scoate banu, dar am facut special reclamatia de pe contul meu, pentru ca mi se pare un abuz, eu neavand nimic, ca de obicei, jucam normal si-am avut putin bulan ca erau tero niste boti si se impiedicau unii de altii. Pozele mi s-au facut pe train iar eu am luat ban pentru ele pe inferno, de ce?Pentru ca s-a cautat nod in papura.
Nu am facut reclamatia sa iau unban, am facut sa se ia masuri pentru banu' asta . Considerati ca am wall radar topic close si aia e, eu nu castig sau pierd nimic

Mersi dudule :) faza e ca am skinuri pe arma si skinuri pe playeri, skinurile pe playeri sunt doar la third person, iar la first person sunt cele de pe arme. Asta te induce in eroare. noroc ca scria cum ai zis tu in poza aia ca altfel nu ma credeau restu :) .

Nume Jucator Cr3@tz@
Parere: :PRO:
Argumentare: Din pacate Sound te-ai inselat. Cat despre tine Anghelescu parca era vorba ca erai banat si nu mai intri pe sv.
Sugestii :
Altele:
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

Oricare ar fi motivul... Tot ai primit ban ceea ce trebuia sa ai ...
:T/C:
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”