Numele Adminului reclamat: pe server erau sour cherry sound si mortul viu daca nu ma insel, nu stiu cine a fost
Data si ora: mai devreme
Harta: inferno
Motivul reclamatie: Din nou adminii serverului isi arata incompetenta. ca sa fie clar, nu vreau unban, am intrat pe server cu numele Stanislaw, am jucat putin pe train, unde am facut cateva fraguri micute, mi s-au facut poze de mortul viu cred, cineva cu id-ul man_xxl21, am intrat am dat pozele si mi s-a sps ca pot sa joc. Am intrat, s-a schimbat harta in inferno, unde am facut 20-1 in primele 3 runde, din senin ma trezesc cu fuckoff si ban pe motiv wall
Dovada: Nu am ce dovezi sa aduc, am primit fuck off si mi s-a bulit cs-u, dar cel care mi-a dat ban poate confirma.
Am facut reclamatia doar ca sa nu se intample asta si altor playeri, si cand cineva da ban sa aiba motive intemeiate, nu ca joaca prea bine,
Putea de exemplu sa-mi faca demo + ss ca tot e comanda avansata, sa se asigure. Nu sa-mi buleasca mie cs-u doar ca joc prea bine.
luati masuri, o zi buna .
EDIT; Poftim?
in toate pozele radarul arata la fel, si nu cred ca nu s-a uitat nimeni la radar, esti doar frustrat ca jucam bine si nu aveai motiv de ban, daca aveam wall pe radar tu crezi ca eu iti dadeam in 30 de secunde pozele foarte senin?=)) Va bate si logica si adminatul. Astept opinia unui cunoscator, va rog nu va dati cu parerea daca coechipoierilor mei de pe radar le spuneti 'ambele echipe'