Cerere Slot >Fr33doM<

Nume real: Vladut
Nume in joc: >Fr33doM<
Varsta: 16
Email:istratevladut@yahoo.com
Ore jucate:100 --> http://www.gametracker.com/server_info/ ... rch=Search
Voturi:am (14312,14312,14334,14361,14376,14390,14396,14448
Steam (ON/OFF): off
De unde ai aflat de server?:google
Ai citit regulamentul?:Posibil ca Slot
Orele în care ești dispus sa stai pe server: acum ca incepe scoala cam de pe la 17-18 pana pe la 22
De cât timp joci pe server:3 luni si
Motivul pentru care vrei Slot: Rezervare nume deoarece l-am prins pe WannaKnowYou cu numele meu..

Multumesc!!!!

Re: Cerere Slot >Fr33doM<

Nume Admin/VIP: MorTul^Viu
Parere: :PRO:
Argumentare: voturi are, activitate destul de ok,
Sugestii: tot asa :)
Mult zgomot pentru nimic!

Nume Admin/VIP:eX_-][TOoS
Parere: :PRO:
Argumentare: Nu deranjezi...Stai la locul tau ;)
Inteplinesti conditiile...
Sugestii: Succes in continuare...
Imagine
Imagine

Nume Admin/VIP: Franc3zU
Parere: :CONTRA:
Argumentare: Nici macar slot nu te mai vreau in echipa dupa cele petrecute ... :-q
Sugestii: Pa...

Edit 1 : Asta tare in gura, ia mai usor taticu. Vezi ca ai buton edit, foloseste'l e gratis nu iti cere nimeni bani pentru el. Hai cu :WARN: ala o data Danny :-w
Ultima oară modificat Mie Ian 07, 2015 10:45 pm de către Mojito ! <3 <3 !, modificat 1 dată în total.
Imagine

Nume Admin/VIP: R3Z
Parere: :CONTRA:
Argumentare: TE PREA GRABESTI CU CERERILE ASTEA TIAU FOST INCHISE DOUA INCEARCA SI FA ORE fara a sta spec
Sugestii: Mareste Activitatea
Voturile mele : 14210; 14233 ; 14253 ; 14266 ; 14276 ; 14304 ; 14311 ; 14329 ;14345

Nume Admin/VIP: dudu
Parere: :CONTRA: :CONTRA:
Argumentare: nu meriti nici macar slot! esti tare in gura! comentezi aiurea la admini! iar de regulament nici nu ai habar,odata ce tipi pe u@ sa schimb mapa in minutul 20,ca vai nu iti place tie!
Sugestii:

si aici esti tare-n gura!! si app se vede ca nu sti ce inseamna sa fi admin! daca cineva este anuntat pe u@ intrebam cine se uita,nu stam 3 admini pe un player! dar ce sa sti tu!

Ce regulament ai citit tu?? ca deja ai facut 3x post! hai cu :WARN: danny :P
Ultima oară modificat Mie Ian 07, 2015 8:20 pm de către .dudu., modificat de 3 ori în total.

:))) auzi la asta ca tip pe U@ sa schimbi mapa :)) ba ce minciuni pff...si stiu regulamentu ba poate mai mult ca tine...iti cer sa te uiti pe un player si pe tine de doare in cot de ala ca tu stai si joci ca ai scor bun ...halal admin..
Încuiat

Înapoi la “Cerere Admin/Slot/VIP”