Re: [Portofoliu]SplaTTT

Ce-i asta?
Imagine
tu crezi ca-i buna?
Textul e 0,efecte 0 :|
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Chiar nu vrea sa-mi fac dusmani,dar"!" numai cu critici ala-i nu-i bun ala nu-i bun,frate ajutati-l cu pareri,datii putina incredere omului @-)

Niste sfaturi de la mine

1)-mai intai ia-ti un stock,redimesioneaza-l cu tasta SHIFT(apasata) sau cu SHFIT+ALT
2)-pune efecte,anume : gradind map,hue saturation,curvers,levels,un vibrance(daca e nevoie)un brightness contrast
3)-dupa ce te-ai jucat cu luminile (2) , creeaza un layer nou dai apply image(ctrl+alt+shift+e)fa-i o copie(ctrl+j) pune un blur de 1.0,pe overlay(oppacity 60-80%),iar un layer nou ii dai apply image pui iar un blur tot pe 1.0 il pui pe soft light(tot asa 50-70%)apoi layer nou dai apply image,apoi dai la blur-sharppen-sharppen scazi oppacity la 75%,iar nou layer,apply image, un blur(gaussin blurr(asa pui la toate ) pui pe 3,apoi dai oppacity pe 30%
4)-creaza un nou layer,i-a rectangular Marquee Tool(a 2 caseta acel patratel din liniute),apesi ctrl+a , dai click dreapta dai pe stroke(alb,1px)pui pe overlay
5)-pui un text adecvat stockului si c-am atat :)

Spor la treaba,bafta!

Aia cu Black Angel nu e faina :-?
Nnumi plac deloc efectele si nici textul, e prea intunecoasa.

Si alea cu Sorin, sunt destul de bune :-?, doar ca textul secundar numi place.

Mai urmareste tutoriale.
Si bravo, ai cateva creatii reusite.

Nu cred c-am mentionat,dar sa faci si asa new layer,apply image,blur pe 3 si dai pe screen si scazi oppacity cat vrei :)

On:Semnatura1 ,textul e c-am urat...si luminozitatea in rest binisor,aia cu sorin binisor :P

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”