reclamatie zex

Numele tau in Joc:Te-am iubit sa moara mama
Numele Adminului reclamat:Zex
Data si ora:27.12.2014
Harta: ~
Motivul reclamatie: Ban pt aim pe steam :-?
Dovada:
Imagine

+ era un nu mai injura ieri care imi tot zicea ca am aim si tot nu mai injura la cap toti adminii sa se uite pe mine / Canabis poate spune.

Re: reclamatie zex

Nume Jucator Gamer
Parere: :CONTRA:
Argumentare: esti si nesimtit pe deasupra....sa va uitati la demo ce smecheras e...
Sugestii :ce steam ma?....fake poate....nus dk se vede in demo eu eram singurul cu steam pe srv...eu ti-am facut demo si zex ti-a dat ban...
Altele: poti sa-ti cauti alt srv...

Nume Jucator Zex
Argumentare:
Numele tau de Admin: Zex
Gradul detinut: Helper
Numele celui banat: Te-am iubit sa moara mama
Motivul banarii: aim
IP ul celui banat: STEAM_0:1:68462259 188.210.95.132
Dovada: http://www67.zippyshare.com/v/11390555/file.html

Sugestii :
Altele:
Edit 1: Prima oara cand ti-am dat ban aveai ip-ul asta Te-am iubit sa moara mama STEAM_ID_LAN 188.214.224.125 , dupa aceea ai intrat iar cu steam id.
Edit 2: CH.Untch comentezi degeaba, ban-ul i l-am dat cand era pe non-steam, imediat cum a iesit gamer a intrat din nou pe steam, si i-am dat ban si pe ala.
Ultima oară modificat Dum Dec 28, 2014 2:01 am de către ZexSemiGod, modificat 1 dată în total.

Nume Jucator Franc3zU
Argumentare: Imi place cum sare tinta :o3
Sugestii : Pa pa.
Altele:
Va bate rau cs-ul , daca ati ajuns in acest stadiu sa ziceti ca acela e este aim . Cum dracu sunteti voi admini ? Cine naiba va invatat pe voi cs-ul ? Rad , ma , rad cand vad pe ce dovada si motiv dati voi ban. Hai cu warn-ul ca mi se rupe undeva ;) . Jalnic :)) ...
Nume Jucator: Sour^^Cherry
Argumentare: Ala nu e aim?! Si marmota totusi ce face? Bine, sanatoasa?
Sugestii : ca o paranteza la ideea "aim pe steam?" . Uite copilas, pentru cultura ta generala, pe steam sunt coduri gen aim/silent aim mult mai "bune" decat pe valve , n-o mai da cu bota in balta cu motivul asta.
Altele: Marmota e bine!
Logic ca exista si coduri pentru steam,
dar mai bune decat pe valve ??? =)) , du-te ma de aici ... altu/alta pe langa , unu la mana : nu stii de update-uri la steam , doi la mana : nu stii de eac on . In plus care naiba sa intre cu aim pe steam ?? Voi va auziti ce ziceti ?? Ai de capu meu ? Ati vazut la viata voastra aim ? Aim inseamna hs ! Tinta sare de la adversar la adversar . Silent aim , tinta ramane pe om . Daca tinta sare in jurul omului , nu e cod !! E spread , deci e logic . Daca ar fi no-spread , atunci tinta nu s-ar mari, dar nu este cazul ... Doamne feri ....
Edit 2: CH.Untch comentezi degeaba, ban-ul i l-am dat cand era pe non-steam, imediat cum a iesit gamer a intrat din nou pe steam, si i-am dat ban si pe ala.
M-am uitat la demo , daca nu te-ai prins , frate. Deci adminul acela gamer e clar habarnist . Unde a vazut el aim , habar nu am , INSA , daca asa o sa faci la toti playerii buni , o sa fie cam jalnic pentru server . I s-a parut ciudat la faza de la scara de la x2 , cum i-a dat hs ? Frate iti repet faza aia de 100 de ori , unde vrei si cand vrei , dar bagati-va pe cs , ca ramaneti mult , dar mult in urma , totusi sper sau probabil sunt si unii care stiu cs aici .
Ultima oară modificat Dum Dec 28, 2014 2:13 am de către CH.Untch, modificat de 8 ori în total.

Nume Jucator: Sour^^Cherry
Argumentare: Ala nu e aim?! Si marmota totusi ce face? Bine, sanatoasa?
Sugestii : ca o paranteza la ideea "aim pe steam?" . Uite copilas, pentru cultura ta generala, pe steam sunt coduri gen aim/silent aim mult mai "bune" decat pe valve , n-o mai da cu bota in balta cu motivul asta.
Altele: Marmota e bine!
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”