[Propunere] Moderatori

Propunere: Moderatori
Print-uri(daca este cazul): -
De unde v-ati inspirat: De la Spiritul Craciunului (nu de la Hell sau Dani)
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Da, mai multa ordine si posibil mai multi membri staff. :-?
Descrierea propunerii: [bulina]1. Pai...Moderatorii sa poate modera si sectiunile "Esti nou? Prezinta-te!", Zona Discutii de la serverele lui Cristi si/sau de la celelalte servere...Daca detinatorii sunt de acord... Si alte sectiuni care va vin in minte...Momentan nu mai am niciuna. :))[/bulina]
[bulina]2. Sa fie un numar maxim de grade pe care le poate detine un Membru... Adica, sa nu aiba si Manager si Moderator, sau Mg si manager/moderator etc... Inafara de Detinatori.[/bulina]
[bulina]3. Cererile de Moderator sa fie in permanenta deschise... Ca nu e greu sa respingi o cerere cuiva care nu indeplineste conditiile. :-?[/bulina] Sa fie mai multi membri in grup..Adica: 2 la Cafenea (unul Discutii si Calculatorul Meu, altul Probleme si Intrebari si Bazar), unul la "Esti nou? Prezinta-te!" si unul la servere... :-?

EDIT: Pai la ce-i trebuie 10 grade ? Sa nu mai poata lua altii ? Sau pentru +1 ?
Ultima oară modificat Joi Dec 25, 2014 9:16 pm de către #ALeX, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

Re: [Propunere] Moderatori

:CONTRA: Pentru partea cu moderatorii.
Moderatorii se dau la cafenea sau la alte categorii la care decidem noi ca este nevoie.
Exista Moderatori Globali ,Co-administrator si administratori care se pot ocupa. Ocupam forumul cu prea multe grade si moderatori.
Si :PRO: Pentru partea cu mai multe grade unui user.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

1. :PRO: Sa fie:
  • Doi Moderatori la Cafenea
  • Un Moderator la Esti nou? Prezinta-te!
2. :CONTRA: Daca se descurca cu toate,de ce sa nu le pastreze ?
3. :PRO: Asa era pe vechea comunitate si cred eu ca e bine sa fie si acum.Plus ca ,acum avem si Scoala C++ unde ne trebuie Moderatori.

1. :CONTRA: ,dupa nu mai este prea mult pentru cei mai mari in grad...As zice sa se mai faca sectiuni,dar utile,dar la cat de preocupat Cristi de forum,vom avea prin 2020.
2. :CONTRA: ,cu ce te deranjeaza ca unu are 2,3,10 atata timp cat isi face treaba?
3. :PRO: ,nu mi se pare normal ca sectiunea de cerere moderator sa fie inchisa,cum ai zis nu e greu de inchis o cerere,iar acum mai avem si scoala c++ etc.
"Datoria mea a platit-o EL,
Sangele ce-a curs este-al lui IISUS
De blestem,pacat nu mai sunt legat
Fiul a platit,sunt eliberat"

1. :CONTRA: sunt Administratori,Co-Administratori si Mod. Globali pentru asta.
2. :CONTRA: atata timp cat este activ si isi face treaba bine,nu vad de ce sa nu aibe mai multe grade.
3. :PRO: ar fi okay sa fie deschise cererile moderatori,deoarece asa vor avea Administartorii mai multa treaba+ http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=15&t=31778 + propun sa se faca un grup cu userii care au moderator la o animta sectiune de pe forum,asa toti intr-un loc e naspa.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

La 1,2 :CONTRA: și la 3 :PRO: pentru ca avem destui capabili și ar trb sa fie inchise
Imagine
"Uh, sama lamaa duma lamaa you
assuming I'm a human
What I gotta do to get it through
to you I'm superhuman
Innovative and I'm made of rubber
So that anything you say is ricocheting off of me and it'll glue to you
I'm never stating, more than ever demonstrating
How to give a motherf---in' audience a feeling like it's levitating
Never fading, and I know the haters are forever waiting
For the day that they can say I fell off, they'd be celebrating
Cause I know the way to get 'em motivated
I make elevating music …" - Eminem

1. :CONTRA: ,dupa nu mai este prea mult pentru cei mai mari in grad...As zice sa se mai faca sectiuni,dar utile,dar la cat de preocupat Cristi de forum,vom avea prin 2020.
2. :CONTRA: ,cu ce te deranjeaza ca unu are 2,3,10 atata timp cat isi face treaba?
3. :PRO: ,nu mi se pare normal ca sectiunea de cerere moderator sa fie inchisa,cum ai zis nu e greu de inchis o cerere,iar acum mai avem si scoala c++ etc.
Aceaşi părere o am şi eu.
La propunerea a 3-a să fie deschise , că poate sunt şi alţi care merită acest grad :)
Imagine

:CONTRA: Cred ca nu e nev de alti moderatori pentru sectiunile de Esti nou sau Prezintate de aceea sunt administratorii si co admin.
:CONTRA: Cel mai mare nr de grade sa fie 2...
:CONTRA: Nu crd ca e nev de de cate un moderator pentru fiecare sectiune !
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”