Propunere: No Team FlashBang
Print-uri(daca este cazul): -
De unde v-ati inspirat: My brain
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Nu comunitatea , serverul .
Descrierea propunerii: Nu va lua flash echipa celui care a aruncat .
Re: [Propunere] No Team FlashBang
#2Eu zic ca e buna propunerea asta..
Multi p.... dau flash intentionati echipei ...
Multi p.... dau flash intentionati echipei ...

#3Din cate stiu eu este un astfel de plugin pe sv. Dar nu am idee de ce nu functioneaza.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto

#4Ar fii ceva, Cum zice si toos, multi arunca cu flash intentionat !

#5Mda,ar fi bun,multi habar nu au sa arunce cu un amarat de flash 
Si totusi, pierdeti esentialul . Acest Plug-in va fi in totalitate anti joc. Cum ar fi ca, la scara, pe D2, de arunca de dupa colt 1 flash (eu am plecat odata cu flashul ala [asta ca tero]), eu nu iau flash, da` toti cei de la CT sunt debusolati si nu vad pe unde sa fuga. E normal ca apoi mie, sa-mi explodeze flashu ala in fata, sa nu iau, da` in schmb restul sa fie varzuiti? Cam ce s-ar intampla apoi cu ei?
Suntem toti inconjurati de "playeri" care habar n-au ce face flashul dar totusi il arunca fara nici un rost , dar nu consider ca asta e o varianta de rezolvare. Asta este, strangi din dinti, il injuri IN GAND, si iti vezi in continuare de joc.
#7kid.mara, acest plug-in este deja implementat, dar nu functioneaza dupa cum spune creatza. Si totusi...am impresia ca de la acest plug-in apare acest bug de no-flash...am un client cs 1.6 personalizat de mine cu default.cfg...si totusi mai rar...se intampla sa nu iau flash fie ca e de la un coechipier, fie de la un inamic...
Eu sugerez sa scoateti acest plug-in.
Eu sugerez sa scoateti acest plug-in.
#8pluginul este .. dar la fel ca teammenu are toane.. acum merge acum nu merge.. 
O sa vad ce pot face..
O sa vad ce pot face.. [bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]