[Propunere] Server

Propunere: Am mai multe propuneri pt server si sper ca macar unele sa fie folositoare
Print-uri(daca este cazul):----
De unde v-ati inspirat: Experienta... mintea mea..
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Unele da...
Descrierea propunerii:

1.Propunere Survivor (subiect discutat)
Lasererle zombiilor si survivorului sa fie interzise de asemenea si jetul (in caz ca survivor detinene unul la inceperea rundei)
2.Propunere Mod Plague
Eu propun sa fie interzisa folosirea laserelelor de catre NEMESIS iar SURVIVOR sa nu foloseasca jet'ul - Nemesis are mult hp... Survivor putin.. si sunt cate 3-4 Nemesis pe un Survivor... iar dak survivor are jet nemesis nu pot ajunge sau ajung foarte greu la el
3.Propunere concurs
In fiecare zi de week-end sau odata pe saptama sa se organizeze un concurs pe server cu intrebari de cultura generala sau/si din CS iar cel care raspunde cel mai repede si corect desigur sa castige premiul..
Premiul consta in tranformarea in NEMESIS/SURVIVOR (depinde de cel care castiga ce alege)

4. Drag Ability
Sincer din experienta mea... m'am saturat sa ma pun intr'un loc anume cat timp sunt om... iar apoi sa vina un zm cu "Drag Ability" sa puna un laser si sa ma traga in el...
Propun scoaterea acestei abilitati din /zpmenu sau macar scumpirea acesteia la 30-40 chiar 50 Ammo Packs.. astfel nu avand oricine acces la ea...

Astept Pareri Voastre :PRO: Sau :CONTRA: Argumentate Desigur
Va multumesc :D

EDIT 1: Skipi ar fi o idee sa se tina si pe forum acel concurs .. .dar pe server se poate tine in timp real... pe forum mai greu...
In rest va multumesc pt pro
Si jhhony concursul sa fie doar 3 runde.. odata la 5-10 minute.. si se poate da si nemesis... dar e buna si ideea cu amo :)
Ultima oară modificat Vin Apr 18, 2014 1:37 am de către D3m0nRay, modificat de 2 ori în total.
Voturile mele ZmX :D : 3351,3452,3466,3467,3484,3501,3521,3552,3569,3585,3602,3620,3638,3660,3675,3695

Join ECS Comunity in 1 Apr 2014

Re: [Propunere] Server

1. :CONTRA: nimeni nu o sa respecte aceasta regula exact ca si la modul nemesys.
2. :CONTRA: din nou.... cine o sa o respecte?
3. :CONTRA: nu participa nimeni la concurs doar pentru un nemesys/survivor.
4. :CONTRA: trebuie sa fie egalitate intre cele doua echipe. Si in plus orce human se poate opune tractarii.
Imagine
Imagine

1. :CONTRA: nimeni nu o sa respecte aceasta regula exact ca si la modul nemesys.
2. :CONTRA: din nou.... cine o sa o respecte?
3. :CONTRA: nu participa nimeni la concurs doar pentru un nemesys/survivor.
4. :CONTRA: trebuie sa fie egalitate intre cele doua echipe. Si in plus orce human se poate opune tractarii.
Idem pIge0N

:CONTRA:
  • Nu se va respecta regula
  • Chiar daca sunt dezavantaje, e bine asa cum e, oricum cine respecta regulile.
:PRO:
  • E buna propunerea dar pentru ammo nu pentru nemessys/survivor.
  • E bine asa cume.
Imagine

pro pt intrebari de cultura generala ( dar doar din CS) pt ca unu de 14 ani nu are cultura generala ca unu de 20, dar poate avea mai multa experienta in cs.
si contra pt drag , deja a devenit o obijnuinta pentru sv, iar daca s-ar scoate parca ar lipsi ceva..
Cam atat am de zis.

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”