Propunere Agentu

b]Propunere:fara admin la playeri care nau nici o legatura cu adminatu[/b]
Print-uri(daca este cazul): nu am
De unde v-ati inspirat: din mintea mea
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: vom avea admini cu cap nu cu picioare
Descrierea propunerii: sa nu se mai dea admin celor care nu treab acu adminatu vreau sa fie testati cumva sau cum a zis Dark Anghel sa cunoasca amx si sa stie codurile nu ca ksp care face poze la aim sa stie sa foloseasca cum trebuie comenzile de admin mam saturat sa vad admini ca ksp si switcher care fac poze la aim cum a facut ksp respectiv baneaza servaru cum a facut switcher

Re: Propunere Agentu

Si eu sunt :PRO: eu zic sa le dam admin 1 sapt si sa intram cu alte nick-uri si sa injuram sau sa anuntam un player pe say sa vedem daca stie amx sau nu
Imagine
Imagine

Da , sa le dam un fel de test sa vedem daca se descurca , noi sa fim "profesorii" si sa le acordam "note" , nu e rea ideea :PRO:
Imagine
Imagine
Imagine
Last road..

mda eu iam propus lui crysti si inainte un test pentru adminii noi 7 zile admin vedem dac se descurca dac nu se descurca pa grad dac se descurca sa ramana cu gradu:)
Imagine
Imagine

sa mai propus si asta intrecut si nu prea fost de folos da eu zi :PRO:
Eu n-am prieteni, am rude... hai pupa-ma-n c*r

E bună idee. De exemplu, să intrăm noi cu cod, să vedem cum se descurcă sau...
:PRO:
=)) =)) =)) =))

intra cu cod sa vezi ce ti-o iei de nu te mai speli de pacate cu toata apa din dotare:: :)) :))
Edit RIVS: Tu îţi dai cu părerea despre replay-ul meu ? când defapt ar trebui să vezi ce spui despre propunerea asta. :-j A fost doar un exemplu amuzantule. Warn.
Încuiat

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”