[Propunere] Mix'n Win

Propunere:Mix'n Win
Print-uri(daca este cazul): Nu e nevoie
De unde v-ati inspirat: De la cer pana la categoria de la cs,propuneri
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Mai mult popularea servarelor :-?
Descrierea propunerii:
Cum este concursul best player on the map sa facem un concurs care se va tine pe war.europacs.ro , In acest fel folosim din plin srv de war si aducem si playeri pe srv noastre.

In ce consta concursul :
Inscrierea a cel putin 10 playeri.
Formarea a 2 echipe
Si jucarea unui mix.
Iar echipa castigatoare va primi un premiu. Eu ofer vip 7 zile pe srv cs.europacs.ro
Desigur daca sunt si alti detinatori sa zica aici daca sunt dispusi sa participe cu premii.
In acest fel aducem si playeri pe servarele noastre si populam si srv de war.
Acest concurs se va tine 1 data pe septamana. Inscrierile vor fi ca la Best player on the map. Luni - Sambata inscrierile
Sambata alegerea echipelor de un organizator
duminica inceperea concursului.

Astept parerile detinatorilor de servare dar desigur si cele ale jucatorilor.
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

Re: [Propunere] Mix'n Win

:PRO: o idee buna,dar cred ca puteai sa fac cererea la sectiunea serverului war,deoarece nu prea vad cu ce ar ajuta comunitate sau celelalte servere :-?
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

N-am inteles nimic :)) dar sunt :PRO: daca se populeaza serverele....
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

N-am inteles nimic :)) dar sunt :PRO: daca se populeaza serverele....
Mix = Meci intre 2 echipe a cate 5 vs 5 ( in general se foloseste 5 vs 5 pentru a putea juca toata mapa )

Pentru cei care nu au jucat niciodata mix , am sa le explic pe scurt in ce consta :

Echipa Tero : Trebuie sa mergeti impreuna pentru a planta BOMBA. Nu va apucati sa mergeti aiurea sa faceti fraguri , pentru ca este numit anti-joc si se sanctioneaza :) . Puteti face fake la bomba ! Adica : 4 merg la x1 si fac galagie pentru a atrage pe toti ct la acel x si cel care defapt are bmb merge la x2 si o planteaza , urmand ca cei 4 tero sa vina sa il sustina !

Echipa CT: De obicei se merge 3 x1 si 2 x2 ! Nu se merge aiurea pentru ca stricati jocul si din nou este anti-joc . Pe scurt , mix , nu e public , se joaca , IN TOTALITATE CU ECHIPA !

CHEIA UNUI JOC PERFECT ESTE FOLOSIREA RADIOULUI SI NU A CUVINTELOR !!

Este mult mai usor sa dai enemy spotted decat sa pierzi timpul sa zici !
Cand cineva da need backup , toti mergeti in acel punct ! CUM ? Cand cineva foloseste radioul din echipa ta , pe radar se va aprinde un punct galben ( un patrat mic ) si va directionati acolo !

Nu va apucati sa faceti misiuni de unul singur , caci nu aveti sansa !

Interpul pus de mine pe server va modifica orice cfg pe care il aveti , in fiecare runda , asa ca nu va bazati pe cfg-ul vostru !

PREMII:

Grad III , permanent , pe serverul War.Europacs.ro, la fiecare membru din echipa !
STEAM OBLIGATORIU :)

APROPO , multi o sa vina sa zica , cum sa joci 5 cu 5 pe : nuke, train, dust2, inferno ? Bagati d2x2 , snow si blabla ! De acuma va zic eu nu o sa pierd timpul sa va explic ! MIX-ul nu este ca si pe public ! Se joaca doar pe mapele clasice !

Mapele sunt: nuke, d2, train, inferno, Tuscan, mirage, Aztec , cbble , prodigy !
Ultima oară modificat Dum Noi 23, 2014 1:45 pm de către DoofeRsmitZ, modificat de 7 ori în total.

My momma told me - one day I'ma grow up big and I'ma be a king
And my poppa told me - It's ok to sing when shit hurts
Don't forget your dreams cuz' they'll get you through this
So called life,they call living but I call it strange and I bet I'll do it
Cuz' I'm on my way and strong enough that I can shake the pain

MACKLEMORE
'I don`t cotrol life, but i control how i react to it'
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”