We .

- Acest topic a fost creat pentru a va reaminti de mine.
- Acum, o sa va rog sa raspundeti la o intrebare.
- Fiecare sa spuneti ce credeti cu adevarat despre mine.

:ymblushing:

Va este dor de mine? Si daca da, de ce? :))
Imagine

Re: We .

Imi este dor de tine, pentru ca imi esti un prieten, unul dintre cei mai buni prieteni :d, daca te vei uita la semnatura mea vei vedea ca inca te-am pastrat la prieteni adevarat + ca cine imi va mai face mie cadouri? :))
Sper sa nu te retragi nicodata. :| :) =((
Imagine
Imagine

Imi este dor de tine, pentru ca imi esti un prieten ca orice ceilalti
Imagine
->
Imagine

Da mie dor de un prieten bun , n-o spun pentru ca ma gandesc la photoshop si d'astea , pe mine nici nu ma intereseaza photoshop ,
Deci parerea mea : Esti un tip de treaba , iti place sa ajuti si sa te implici in multe lucruri pentru a ajuta :D si chiar te pricepi in photoshop ! :D
Imagine
Prieteni adevarati : K3nTz , bLack- , Wh!T3™ , -Sm0ke^ , :::::::KiLLeR::::::: , yeeeeP , TimeShift ,Qu3l >TranQuila , >aL3xuTzuu ,мädáℓïη

Mie mie dor ca u esti cel mai de treaba dintre toti :x u erai cel mai activ si cel mai bun prieten de pe comunitate :x :x ;)
Ultima oară modificat Dum Aug 11, 2013 5:57 pm de către KeN[Z]oR, modificat 1 dată în total.
Imagine

RESPECTA SI VEI FII RESPECTAT

Da mie dor de un prieten bun , n-o spun pentru ca ma gandesc la photoshop si d'astea , pe mine nici nu ma intereseaza photoshop ,
Deci parerea mea : Esti un tip de treaba , iti place sa ajuti si sa te implici in multe lucruri pentru a ajuta :D si chiar te pricepi in photoshop ! :D
Imi este dor de tine, pentru ca imi esti un prieten, unul dintre cei mai buni prieteni :d, daca te vei uita la semnatura mea vei vedea ca inca te-am pastrat la prieteni adevarat + ca cine imi va mai face mie cadouri? :))
Sper sa nu te retragi nicodata. :| :) =((
Uite niste prieteni adevarati, ceilalti... nah doar PS-ul va intereseaza.
Va promit ca o sa ma intorc cat pot de repede! :ymhug:
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Discutii”