[cerere marire grad]caNnab1s

Nume real: Valy.
Numele in joc: caNnab1s
Gradul pe care il detineti:co-adminstrator
Gradul pe care il doresti:+1 :P
Email:funny.boy0838@yahoo.com
Motivul pentru care vrei marire de grad:poi vreau sa ajung si eu macar pana la censure...si suna urat co-administrator :P...

P.S:Stiu ca am o zi cu doar 43 de minute activitate dar in ziua aia a trebuit sa invat pentru un test ..
:-ss :-ss Acum cum consideratii.

edit:mereu ma compari cu dudu :-?..eeehh lasa
Ultima oară modificat Dum Noi 16, 2014 3:25 am de către .caNnab1s., modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

Re: [cerere marire grad]caNnab1s

Nume Admin/VIP: dudu
Parere: :PRO:
Argumentare: hmm....slabuta saptamana....dar nu mai slaba ca a mea :-\
Sugestii: mai multa activitate si o sa ajungi si la censure ;)

edit : codati au fost si vot fi mereu! au fost zile si cu 32 playeri si doar eu spec,desi se tot anunta pe u@ 2,3 playeri! sunt cativa admini cu,care ma inteleg si vb pe u@ cine si pe cine sa ne uitam fiecare, si din astea cativa admini face parte si canabis!
diferenta se face atunci cand cei anuntati au ceva sau nu! eu dau mai multe pt ca sunt fumator si in pauza de 5 minute cat fumez ma mai uit pe ei asa sa vad,si mai gasesc cate unul :P
dar spere deosebire de alti care nu fac mai nimic eu spun ca merita un up momentan!
Ultima oară modificat Lun Noi 17, 2014 12:53 pm de către .dudu., modificat 1 dată în total.

Nume Admin/VIP: Ciufulici
Parere: :CONTRA:
Argumentare: Cu activitatea stai bine, dar cu banlistul esti in plop si plopul in aer. Ai adminul de 2 luni si abea ai 79 de banuri, iar dudu are 3 saptamani de cand are admin si are 72 http://www.europacs.ro/forum/viewforum.php?f=72 . Trage si tu singur concluzia.
Sugestii:

EDIT: Dark ai dreptate, codatii joaca numai cand intra dudu. Nu a fost zi in care sa intru pe sv si sa nu dau macar 1 ban. Si eu intru 30 de minute, si asta cand si cand. Codati au fost si azi dimineata la ora 3, deci cu siguranta sunt si in timpul zilei.
Ultima oară modificat Dum Noi 16, 2014 2:20 pm de către Cr3@tz@, modificat 1 dată în total.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

Nume Admin/VIP: DarK
Parere: :PRO:
Argumentare: Ce conteaza banlistu ? eu am 1 saptamina cu 2 codati .. pffo nu in toata ziua joaca codati ..
Sugestii: Tine-o tot asa ;)
Imagine
Imagine
Imagine

Nume Admin/VIP : KhrYs
Parere : :PRO:
Argumentare : Tot vrei sa ma depasesti la grad :-w , oricum esti baiat bun meriti :*
Sugestii : Tot asa >:D<
A fi curajos nu inseamna a te arunca inainte in primejdie cu orice risc,ci a fi hotarat sa fi intotdeauna de partea adevarului.
Încuiat

Înapoi la “Cerere Marire Grad”