Propunere chat

Propunere: amx_cc ( curate chat )
Print-uri(daca este cazul): ---
De unde v-ati inspirat: Alt server :meme: :meme:
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Va ajuta sa nu vada jucatorii atunci cand un player face reclama.
Descrierea propunerii: Cand vine unu si face reclama la alt server, adminii online pot sa scrie in consola amx_cc, iar tot ce e scris in chat in momentul respectiv, va disparea.
I am responsible for what I say, not for what you understand.

Re: Propunere chat

Nume Admin/VIP : KhrYs
Parere : :PRO:
Argumentare : Am vazut si eu asta pe alte servere si cum spunea mojito e folositoare :)
A fi curajos nu inseamna a te arunca inainte in primejdie cu orice risc,ci a fi hotarat sa fi intotdeauna de partea adevarului.

Nume Admin/VIP :
Parere : :PRO: si :CONTRA:
Argumentare : cam inutila comanda! din cate stiu desi chat-ul dispare reclama ramane in consola + desi dai amx_cc tot trebuie sa dai si amx_gag!
asa nu e mai simplu sa dai doar amx_gag?????

gresesc???

Mda Pro.....cam inutila...playeri nu sunt orbi..pana scri tu amx_cc playeri vad deja ce e scris in chat...Dar tot veni vorba de chat ar fi frumos ca scrisul adminilor sa fie scris cu culoarea verde sau rosu :X..Asa sa se stie cine e seful pe server :)))
Imagine
Imagine

:CONTRA: Este inutila. Si canabis tata, eu stiu ca iti place sa-ti dai in petic si sa arati ca esti admin, probabil de aia ai si banlistul gol. Daca mai baga si scrisul colorat la admini nu cred ca mai dai si tu un ban.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”