Cerere UP KhrYs :D

Nume real: Cristian
Numele in joc: KhrYs
Gradul pe care il detineti: Co-Administrator
Gradul pe care il doresti:+1
Email: kris.boy12@yahoo.com
Motivul pentru care vrei marire de grad: Vad ca e la moda sa facem cereri up si eu sa raman afara :)) si ca nam mai facut cerere up de mult

Edit 1) Creato daca activitatea mea lasa de dorit activitatea ta cum e.. ?:)) in fine.
Iar dudule nu prea mai intru ca nu am timp intru 1 -2 ore pe zi ,iar sambata si duminica de pot stau mai mult
Ultima oară modificat Sâm Noi 08, 2014 1:54 pm de către KhrYs, modificat de 2 ori în total.
A fi curajos nu inseamna a te arunca inainte in primejdie cu orice risc,ci a fi hotarat sa fi intotdeauna de partea adevarului.

Re: Cerere UP KhrYs :D

Nume Admin/VIP: >bLaCk^
Parere: :PRO:
Argumentare: un admin foarte bun...face o treaba foarte buna
Sugestii: Merita :)
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Nume Admin/VIP: Ciufulici
Parere: :CONTRA:
Argumentare: Esti admin de 2 luni jumate si abea ai 50 de banuri date. Dau mai multe eu care intru de 2 ori pe saptamana pe server. Si activitatea lasa de dorit http://www.gametracker.com/player/KhrYs ... 136:27015/ .
Sugestii:

EDIT: Ti se pare cumva ca am facut eu cerere up? Si asa cum am eu activitatea tot postez 40 de banuri la luna. Dar tu care teoretic intri in fiecare zi ai reusit sa dai 50 de banuri in 2 luni. Deci hai sa nu vorbim despre activitatea mea, ca te depaseste.
Ultima oară modificat Sâm Noi 08, 2014 6:06 pm de către Cr3@tz@, modificat 1 dată în total.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

Nume Admin/VIP: caNnab1s
Parere: Contra.
Argumentare: imi pare rau ba...nush ce'i cu tine de nu mai ai activitate..ti-as fi dat Pro dar nu prea ai activitate.
Sugestii:Fa activitate iar pe server ;) :-bd
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Cerere Marire Grad”