Re: [Propunere] Scoatere radio

:PRO: Complet de acord cu tine Smiley...
Ma puteti gasi pe:
Mess:claudiu_filip_02
Sau pe CS:pe serverul ZM.EUROPACS.RO cu numele de CwDyTza
Imagine

:PRO: Asta e radio-ul tau mai mult,daca ai vorbit cu Cristi sa fie al comunitatii,pai sa ramana al comunitatii si baga ce vrea comunitatea,nu ce vrei tu.
Daca accepti sau respingi o melodie,pai asa sa faci. Ai respins cererea mea si peste o zi,dupa ce m-am certat cu tine ai bagat acea melodie.
Ai hotarat ceva,lasa asa,nu te mai intoarce.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Din ce ati propus voi,nu am vazut prea multe melodii frumoase..Cel putin din punctul meu de vedere.Dupa ce ca i-am zis lui cristi sa scoata "manelele" de la "Genuri interzise" ,desi nu le suport,mai faceti si gura.Am adaugat cateva manele,va ajung.Nu ma mai disperati cu tampeniile voastre de melodii ca le resping.Ati vrut sa scot din rap,am scos.Ce altceva mai vreti ?.Nu am cum sa va multumesc pe toti.Cat despre Justin Bieber.Nu am nimic cu el ca persoana,doar ca dispretuiesc tot ceea ce canta. Vreau sa stiu si eu ce melodii,care sunt in momentul asta la radio,nu va convin.In momentul asta la Radio sunt toate genurile de muzica..Ce altceva mai vreti ?...Daca va face placere sa ascultati niste mizerii,cantate de idioti si analfabeti ,care nu pot sa se numeasca artisti,duceti-va pe youtube :-j
Cat despre tine KdR....Mai bine nu mai comenta..A fost nevoie de reclamatie sa te trezesti la realitate..Si bineinteles asta a tinut vreo 2-3 saptamani,dupa care ai continuat cum ai inceput.

Sincera sa fiu nici mie nu imi convine muzica de la radio. Ascult in general cam orice gen de muzica, dar m-am saturat de paraziti ,bug mafia si ce alte tampenii mai sunt pe acolo. Intr-o zi am auzit 3 manele una dupa alta si dupaia 4 ore numai rap. Nu un house, nu un dance, nu nimic. La radio trebuie sa bagi toate melodiile propuse de membrii comunitatii, nu doar ce iti place tie. Si pentru ce mai e radio pe forum daca ne trimiti pe youtube sa ascultam muzica? Si am uitat :PRO:
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

:PRO: . Ai băgat 2 manele.. Uite , de exemplu .. mai mult din jumătate de comunitate ascultă manele .. Şi eu şi Mafu , Ionela şi kdr parcă.. Ar fi frumos să bagi astea noi , nu live-uri. Şi da , şi Jb dacă aşa vrea publicul. Apăi degeaba te miri că îs 2/3 online pe server..
Imagine

Mda.
Atunci nu mai ascultati radioul daca nu va place... Autoplay-ul e oprit, cu alte cuvinte, daca vrei sa asculti trebuie sa dai play daca nu, nu faci nimic. Eu nu am ce sa fac daca e radioul lui. Nu eu pun DJ-ii si melodiile.

Deci pana la urma ?
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!

Ma acum unele sunt destul de faine.
Nu stiu ce sa zic... fa o selectie de melodi sau sa facem un chestionar sa intrebam ce gen de melodii preferam, sau ce gen am vrea sa scoatem.. de ex sunt multe rap sau mai scoatem din ele ... . Intr-un fel :PRO:

:PRO: vad ca accepta doar melodii ce-i place lui...frate,suntem o comunitate,avem gusturi diferite :|
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Propunere respinsa.
Noul detinator al serverului de radio este Ciprian (>H3LLsRa!n^)
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”