Numele Real:Madalin
Numele de Admin:v!rus
Numele de pe forum:Blizerian
Gradul actual:Good
Motivul retragerii: cum stiu toti ca agentu e fratemeu nu vreau sa fiu acuzat pe nedrept ca am jucat cu wal sau nush ce coduri si in loc sa primesc remove mai bine ma retrag ms h3lls pentru + si ca mai pastrat ca admin desi nu aveam activitate:) multumesc tuturor colegiilor mei si un lucru nu-mi purtati pica (gamere asta iti suna tie:)) )
Data de incepere:azi
Re: Retragere v!rus
#3O nelamurire aici.In demo respectiv juca ruben nu agentu?Sall te rog frumos sami dai adminu inapoi ma sti de mult timp hell si nu am jucat nici o data cu Cod mai ales cu Wall tia spus Ruben ca el a jucat nu eu si recunosc ca eu lam lasat pt ca a spus ca vrea sa ma BAGE IN TOP DAR sti foarte bn ca nu as juca cu Wall am dovedit la Reclamatia lui sec ca mi dus Windowsu si nici acum nu am resusit sal fac + V!rus mia interzis findca nu avem antivirus sa scot cv de pe net ca poate sa aiba Virus ceea ce downloadez de pe net deci ii clar ca nu am avut curajul sa ii incal ordinu pt ca mam gandit la pc sa nul stric nu as putea juca cu Wall eu joc default
Astept decizia finala
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
#4ma eo nu vreau sa ma retrag dar nici nu vreau sa zica vreunu ca ba fratetau o jucat cu coduri si poate ai jucat si tu:) sau cv in genu miam facut datoria fata de srv acu h3ll tu hotarasti am spus si o mai spun nu vreau sa ma retrag in demo nu e agentu ci ruben pentru ca agentu nu o sa joace asa niciodata poti sa-l lasi cu wall ca tot nu vezi diferenta:)))

#5japonezeee, Ti'ai pierdut mintile ma?
Cum sa faci asa ceva?
Daca te retragi nu mai ai vorba de la mine . ! ! !

#6stai in bancuta ta ca te stim ce poti....si da ai dreptate ca agentu si cu wal nu poate juca mai bn...decat stie...adica sub medie....
noi cei vechi...am tinut srv populat si il vom tine in continuare,acum ca e si hell ne va fi mult mai usor pt ca are grija de el....
deci tine aproape ca nu te acuza nimeni...plus ca au mai revenit "doua fete ":D care stiu mersul pe aici...japonezul si dark...
mama da ce patratele de mamaliga ai pe tn la avatar...

noi cei vechi...am tinut srv populat si il vom tine in continuare,acum ca e si hell ne va fi mult mai usor pt ca are grija de el....
deci tine aproape ca nu te acuza nimeni...plus ca au mai revenit "doua fete ":D care stiu mersul pe aici...japonezul si dark...
mama da ce patratele de mamaliga ai pe tn la avatar...