[Reclamatie] .Sorin

Numele tau de pe forum: |Stix|
Numele celui reclamat de pe forum: .Sorin
Data si ora: -
Motivul reclamatie: Nu isi face treaba corespunzator . Cereri de o saptamana sau doua, si el nu raspunde . Dar la cereri pe baza de pretenie sau la care are el chef raspunde in cateva minute . Cadouri tot asa, de raspuns la portofolii, zilnic .
Dovada:
http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 56&t=29350
Cadouri din 29 Sep. pana acum : Click1 Click2 Click3
http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 56&t=29798
Exemplu de raspuns instant: http://www.europacs.ro/forum/viewtopic. ... 56&t=29969 .

Probabil cautand... se mai gasesc . Daca este vorba de CONTRA, abtineti-va . In primul link a avut timp 2 saptamani, aproape 3 sa raspunda . Criza de designeri actuala e degeaba, daca cei care-i avem nu raspund la cereri sau le ignora, deci asta nu e motiv ca sa-si pastreze gradul .

Cerinte pentru D2D

Cod: Selectaţi tot

Trebuie sa raspunzi la cererile de la categoria PhotoShop.

Cod: Selectaţi tot

Trebuie sa fii activ cel putin o ora jumatate in fiecare zi.
P.S. : Poti sa iei asta personal, m-am saturat de aroganta ta .
Imagine
Imagine

Re: [Reclamatie] .Sorin

:PRO:
Am observat ca in ultima vreme nu prea isi face treaba.Chiar daca sunt doar 2 designeri,el nu ajuta cu mai nimic,deci are degeaba gradul.

Eu nu dau nici pro si nici contra. Dar eu am vorbit cu el sa imi faca o semnatura si mi-a facut-o abea dupa 2 saptamani, din cauza ca nu avea timp. Eu zic ca ar trebui sa ne intelegem intre noi.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

:CONTRA: este activ jumatate de ora in fiecare zi. Face cate cereri are timp. Si in plus,dupa ce ca nu sunt designeri,mai vrei sa ia si remove..
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Stix stix,nu credeam ca esti asa,acum imi schimb parerea despre tine.
Cand toti il lingeau seara cand intra cu "imi faci un avatar/semnatura te rog?",era bine,nu?
Acum ca are si el treaba si nu poate rezolva toate ceririle hai sa ii sarim in cap...Cred ca o ajutat comunitatea cu creatii mult mai mult decat altii,uita-te si in portofoliul lui cat pagini are...In fine,ciuda asta...Si cu grad si fara grad,tot Sorin e,dar mai bine ramane fara grad asa sa nu mai aiba nici o obligatie sa va faca voua nimic si cand va plangeti pe chat pentru avatar/semnatura sa nu va faca...Ce mai prieteni :-j,care te injunghie pe la spate...
Si stiu ca o sa ziceti ca sunt prieten cu el si il apar,da sunt,si nu incerc sa il apar si vreau sa va arat si cat de mult a stat sa isi piarda din timp pentru niste creatii tampite si voi asa ii multumiti...De fiecare data cand ii ziceam hai pe mess,zicea nu ca am de facut cereri...Asta e,ramai tu designer bunule,ca m-am convins si cu tine.
Contra.
@Sorin: Mai bine sa iti scoate gradul sa nu mai profite nimeni de tine ca m-am saturat sa vad chestia asta,ca mai apoi sa iti intoarca si spatele si sper sa fiti multumiti de alti designeri noi si care se "ocupa".
Ma rog...
:CONTRA: Si de la mn nu ai dreptul sa spuii asa cv despre un designer si nu este adevarat nimik din ce spuii.
Imagine

Vai vai slabule care eşti tu..
1. Sunt în absenţă : http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=30&t=28234 . Construiesc o casă. Sau mai nou e la modă să tencuiesc cu laptopul în mână. :-? Nu ştiam treaba asta.
2. Nu fac cereri cu imagini pixelate sau fără imagini. Nu stau să vă caut eu pozele vouă , sau să mă chinui să vă scot vouă pixelii din imagine.
3. Şi hells am văzut că se oftică că nu-i fac cererea . Da , nu o fac pentru că este pixelată ca dracu , şi nu va ieşii nimic fain.
4. Cel mai posibil să termin în vre-o 2 săptămâni.. şi îmi voi relua activitate , cu sau fără grad :)). Dar dacă stix-ule şi hells , vă ofticaţi îmi puteţi scoate gradul . Şi aşa aveţi designerii cei mai buni . Cred că mi-am mâncat destul amaraul cu cererile şi rugăminţile voastre. Am încercat să intru cât pot , de obicei seara , în afară de serile care lucram până la 1,2.
Oricum , dacă asta vă încălzeşte , da îmi puteţi scoate gradul.
Imagine

Reclamatie Respinsa
Este in absenta.Deci va ramane fara grad pana la revenire .Pentru a evita alte discutii.
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”