[Propunere]ESP

Propunere:ESP
Print-uri(daca este cazul):-
De unde v-ati inspirat:De pe alte servere
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?:Da , la concludenta demo-urilor .
Descrierea propunerii:In primul rand ,cand faceti demo. Dupa ce va puneti SPEC , apasati pe tasta R . O sa va apara un meniu de genul ->
Imagine
Dupa cum vedeti in poza , toate "setarile" sunt puse pe OFF , mai putin numarul 2 . Ce inseamna asta? Inseamna ca toti vectorii , numele , distanta si etc , detaliile care nu conteaza absolut deloc vor fi scoase ramanand doar acel BOX care arata unde este adversarul.
Va rog sa faceti si voi la fel de acum incolo. Folositi aceleasi setari pe care le vedeti in imagine pentru a ne ajuta pe noi in momentul in care vizionam un demo. Scapand de acele detalii neimportante , campul vizual este mai mare si se pot observa mult mai bine si usor miscarile jucatorului si ale adversarilor => ne putem da seama mai usor ce se intampla un demo si implici putem descoperi mai usor daca jucatorul este codat sau nu.

Acela este meniul ESP. ESP-ul se activeaza / dezactiveaza pe W respectiv S , cand esti spectator. Meniul cu setarile ESP-ului se activeaza / dezactiveaza apasand tasta R . De asemenea puteti folosi in consola esp_toggle pentru activarea/dezactivarea ESP-ului.

La 3 demo-uri facute necorespunzator , -1 grad. (as spune eu)

Re: [Propunere]ESP

Nu stiu pentru cine e propunerea asta,dar eu mereu folosesc ESP la demo,mai ales la wall,e mult mai usor.
In fine,pro,dar tot n-am inteles ce si cum.
Probabil te referi la cei care nu o stiu folosi :-?
Oricum la aim nu e necesar Gruff.
Eu ma refer la esp , cand e vorba de wall sa se foloseasca doar box (optiunea care arata unde e adversarul) pentru ca celelalte nu au rost..ocupa o mare parte din ecran , si la vizualizarea demourilor , te poti uita mai bine.

Este deja esp si meniul ! Si eu folosesc de obicei 2 si 3 !

My momma told me - one day I'ma grow up big and I'ma be a king
And my poppa told me - It's ok to sing when shit hurts
Don't forget your dreams cuz' they'll get you through this
So called life,they call living but I call it strange and I bet I'll do it
Cuz' I'm on my way and strong enough that I can shake the pain

MACKLEMORE
'I don`t cotrol life, but i control how i react to it'

Propunere respinsa.
Este bine oricum ar fi. Atata timp cat optiunile necesare sunt on.
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
Încuiat

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”