reclamatie s3c

Numele tau in Joc:A_STATE_OF_TRANCE
Numele Adminului reclamat:sec
Data si ora:12:58
Harta:de_aztec
Motivul reclamatie: incompetenta, joaca el 2-3 pe o mapa de 10-10, plus ca unul injura de mama focului si nu ii face nimic dar am suprascris demo-urile si nu se mai vede cum injura
Dovada:http://www.girlshare.ro/33962814.6
Imagine

Re: reclamatie s3c

Nume Jucator: s3C
Parere: Am intrat pe fy_snow cand se terminase timpul ! Nu am facut in timp sa dau vot ca sa schimbat harta ! Dupa cum stiti la inceput de harta nu poti da vot, trebuie asteptat un timp de la 3 la 5 min
Argumentare: Anuntasem sa nu se mai injure, acel jucator a primit kick !
Sugestii: Toti cu gura pe mine, ce v'am facut ? 3 min pe server si ia uite reclamatia ! Sunteti gelosi ca am primit admin ? sau.. ba ? na, nu stiu... nu imi explic faptul ca in 10 ore de admin mi sau facut 2 reclamatii

Nume Jucator: KhrYs
Parere: :PRO:
Argumentare:Cand injura un player se da gag 1 data a doua oara iar si a treia oara ii dai ban 120 min nu KICK Si nu e nimeni gelos pe tine pentru ca chiar nu avem de ce sa fim :))
Sugestii:Fi mai atent ti`am zis si la reclamatia anterioara daca esti sub vizor fa sa fie totul oke ... fa`ti treaba de admin daca tot lai primit ..
Altele: -
P.S : si lasa minciuna ca la reclamatia anterioara ai spus ca erai singurul admin on pe sv si nu erai ,erai spectator si te`am rugat de vreo 3 ori sa ma ajuti sa te uiti pe x player dar nimic cred ca erai afk ..... ai lasat toata treaba pe mine
asta nam ziso la reclamatia cealalta ca na sa nu`ti fac rau ... dar lasa vrajelile.
A fi curajos nu inseamna a te arunca inainte in primejdie cu orice risc,ci a fi hotarat sa fi intotdeauna de partea adevarului.

Nume Jucator : Agentu 007
Parere: :PRO:
Argumentare: se da gag pt injuratura nu kick plus ca tu lasi aztec la 5 playeri
Sugestii :
Altele:

Nume Jucator: s3C
Parere: Dar am schimbat harta dupa 3 min ! Pe serveru anterior foloseam comanda ''amx_gag nume+ 3, 5 10 min ! Nu stiam ca aici se foloseste doar amx_gag !
Argumentare: Eu sunt on la 6 dimineata la 12, la 4 dupa amiaza ! Fac cate 5 ore la zi ! am cerut admin pentu ca nu poti juca ! e plin de codati ! Drept dovata ...saptaman trecuta ''unamed a facut 1000 de fraguri'' Intr'o zi
Altele: Scuzati ca am postat din nou

Nume Jucator:caNnab1s
Parere: nici :PRO: nici :CONTRA:

Argumentare:bai e si el nou lasati-l sa se acomodeze.Ce-i cu atatea reclamatii.Si el e de vina dar in fine..Asta e initierea lui :)) Ma-i lasati-l oleaca.

Sugestii:
Altele:
Imagine
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”