retragere anghelescu

Numele Real: Anghelescu
Numele de Admin: ANGHELESCU#
Numele de pe forum: anghelescu
Gradul actual: helper
Motivul retragerii: nu-s indeajuns de bun ca admin pentru unii care intra din an in paste pe server si care au aere de vedete =))
Data de incepere: acum

Salut si mult succes cu serveru.

Re: retragere anghelescu

Pa. Sa ne vizitezi cat mai rar posibil. Si apropo cand o sa ai tu banlistul ca al meu atunci ai dreptul sa vorbesti , pana atunci gura mica ca sa nu intre musca.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

A, nu, stai linistita ca renunt la admin, pe server o sa intru zilnic =)) Imi pare rau sa-ti dau asa veste trista si stai linistita ca nu ma intereseaza ce banlist ai, am vrut admin ca atat timp ca nu e alt admin pe server sa fie totul ok, gen sa fiu un admin secundar ;) vezi-ti de drum cu mustele tale

Ma, eu zic sa nu te retragi pentru ca te descurci destul de bine... Nu ai motive prea mari ca sa te lasi de meserie :)) Eu m-am inteles bine cu tine si o sa ma inteleg :D, acum este decizia ta...
Imagine

Daca nu sunt dorit ca admin mai bine ma las, stati linistiti ca o sa intru pe server la fel, singura diferenta e ca o sa fiu doar player, imi pare rau ca in afara de 1-2 sunteti toti de treaba :))
Cristi sau Long sa accepte si sa dea t/c

Ce te tot smiorcai ma atat? Si pentru restul pupincuristilor poftim si clatitiva ochii cu hal de banlist ce are Domnul admin secundar http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=72&t=25183 . Mai bine de jumate din banurile date sunt fara dovada, si mai are si un ban foarte interesant pe motiv: no-recoil sau no-spreat, nici el nu stie care din ele este.

EDIT: Bai daca nu stii sa citesti impuscate tata in cap ca ma scapi din a-mi mai bate gura cu tine. In REGULAMENT, daca ai auzit de el, scrie ca esti obligat sa ai demo si ss cum ca i-ai facut poze omului. Asa ca nu ai aparut tu mai cu mot decat restul. Si mi se rupe mie ca nu te intelegi tu cu mine, daca stiai sa vorbesti cand trebuie nu aveam nimic cu tine. Eu nu sunt aici sa socializez cu toata lumea si sa fac ore de educatie cu toti. Logic ca nu te tratez de la egal la egal ca nu imi aduc aminte sa avem aceiasi varsta si nici sa fi facut scoala impreuna. Si oameni se numesc cei care au o parere propie, nu una copiata de la colegul de mai sus, aia sunt roboti. Logic ca sunt singura care imi fac din orice un argument, pentru ca sunt si singura care nu o intereseaza consecintele. Si mai da si edit ca slava Domnului sa inventat.
Ultima oară modificat Dum Sep 07, 2014 12:02 am de către Cr3@tz@, modificat 1 dată în total.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

Cr3@atza nu sunt pupincuristi =)) se numesc oameni, care nu doar intra pe server sa se cace pe ei ca sunt admini,care trateaza pe fiecare de la egal la egal si nu sar de cur in sus la orice, m-am inteles bine cu absolut toti de pe server in afara de tine, sunt banuri date pentru no-ss, mai stau sa fac poze la consola cand le-am facut pozele? Nu cred c-am avut vreo reclamatie pentru ban dat aiurea, sau in general vreo reclamatie. Nu vezi ca esti singura care isi creeaza din orice un argument? Am inchis acest subiect, poti sa faci bors

P.S: abia astept sa te vad pe server sa-ti dau un headshot din toata inima <3 Asta in cazul in care o sa joci, mai rar :))

EDIT: Domnisoara Cr3atza cu 12 scoli peste mine, scuza-ma daca tu intri pe un server de cs sa faci armata si nu sa socializezi sa te simti bine=))
Hell, asta sa decida Long sau Cristi, cred ca-s destul de inteligenti sa-si dea seama ca n-am intentii sa fac rau serverului si toti restu adminilor pot confirma asta :) multumesc de intelegere. CER T/C .
Ultima oară modificat Dum Sep 07, 2014 1:30 am de către anghelescu, modificat de 2 ori în total.
Încuiat

Înapoi la “Absente & Retrageri”