Propunere: Sa se editeze putin regulamentul
Print-uri(daca este cazul): -
De unde v-ati inspirat: -
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Pentru o desfarsurare mai usoara.
Descrierea propunerii:
Sa se editeze la regulament:
3. Regulament pentru Co-Administratori
NOU: 3.10Toate parerile despre o cerere Grad, DNS, Propunere sa fie justificata + Argumente.
4. Regulament pentru Moderatorii Globali
NOU: 4.14. Toate parerile despre o cerere Grad, DNS, Propunere sa fie justificata + Argumente.
5. Regulament pentru Moderatori
NOU: 5.14 Toate parerile despre o cerere Grad, DNS, Propunere sa fie justificata + Argumente.
Deoarece , la asemenea topicuri toti dau PRO / CONTRA dau cum vor, ar fi mai bine daca ar si justifica afimartia facuta. Suntem o comunitate democratica, toti avem drepturi, dar daca ne dam cu parerea despre ceva suntem obligati sa si justificam nu?
Re: [PROPUNERE] REVIZUIRE Regulament
#2CONTRA Regulamentul este bine facut . PROBLEMA insa este ca voi nu intelegeti ca la acele sectiuni DOAR membri STAFF pot da cu parerea! membri staf de la moderatori in sus!
+ warn aleex deja ai intrecut masura 6 propuneri in mai putin de 1 ora!
+ warn aleex deja ai intrecut masura 6 propuneri in mai putin de 1 ora!
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
Re: [PROPUNERE] REVIZUIRE Regulament
#4Pe o parte este adevarat. Pe fosta comunitate, doar membri din staff aveau voie sa-si dea cu parerea + argument.
Am editat Regulamentul si am adaugat cateva reguli noi:
Am editat Regulamentul si am adaugat cateva reguli noi:
Cod: Selectaţi tot
1.23 Asigurati-va ca argumentati si justificati deciziile luate in legatura cu o anumita cerere, propunere, s.a.m.d.
2.10 Administratorii au obligatia de a argumenta si justifica decizia luata in legatura cu o anumita cerere, propunere sau o alta actiune asupra unui utilizator.
3.10 Co-Administratorii au obligatia de a argumenta si justifica decizia luata in legatura cu o anumita cerere, propunere sau o alta actiune asupra unui utilizator.
4.14 Moderatorii Globali au obligatia de a argumenta si justifica decizia luata in legatura cu o anumita cerere, propunere sau o alta actiune asupra unui utilizator.
5.14 Moderatorii au obligatia de a argumenta si justifica decizia luata in legatura cu o anumita cerere, propunere sau o alta actiune asupra unui utilizator.
7.12 Designerii au obligatia de a argumenta si justifica decizia luata in legatura cu o anumita cerere, propunere sau o alta actiune asupra unui utilizator.Contact:
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!