bla ,bla
#1Mdea, am avut o reclamatie de la un copil ( bitzu). La care , nu am putut raspunde pentru ca aveam ban + am luat si - grad. Daca voi ma ascultara acum cateva zile , poate erati CONTRA reclamatiei. Incepem cu inceputul, nu ? Era miezu' zilei ora 3 , intrasem pe sv , dupa cateva probleme personale. Am vazut ca pe server erau 16playeri , insa pe mapa baddost , cred sau ceva de genu' ( mapa de 5-5 maxim ) . AM DAT VOT , nu cum a zis individu' ca am dat fara vot , deci am dat de_dust2 si de_inferno , ca na , baietii n-ar putea juca pe mapa aia 8-8 sau ce... SI A IESIT DUST2 . BITZULE , CE VROIAI TATA SA PUN INFERNO , CAND IESISE D2 ? Ma rog, esti cam cu batu-nminte , tu. Dupa , ce am dat d2 , asta ma tot jignea ( n-ai stofa de admin , du-te la mario , etc. ) si i-am dat kk prima si prima data , apoi dupa ce i-am dat kick , mai tare incepuse ( si nu aveam chef deloc , ca aveam probleme personale si nu vroiam sa se bage in seama cu mine ) si i-am dat bb sa stee juma' de ora pe tusa dupa ce au trecut vre-o 10 min , numai putin de 25 de playeri au fost , puteam juca 12-12 lejer, deci va rog ,nu mai comentati la reclamatii cand nu ati auzit cealalta varianta. Nu vreau sa-mi schimbati topic-ul in alta sectiune , vreau sa-l lasati aici , in vazul lumii , mai ales al lui Cristi. Longfellow , a-i putea sa-mi dai gradu' inapoi , dupa ce ai ascultat varianta mea ? Pot sa ma aleg si cu warn , dar aici imi lasa-ti topicu' .