bla ,bla

Mdea, am avut o reclamatie de la un copil ( bitzu). La care , nu am putut raspunde pentru ca aveam ban + am luat si - grad. Daca voi ma ascultara acum cateva zile , poate erati CONTRA reclamatiei. Incepem cu inceputul, nu ? Era miezu' zilei ora 3 , intrasem pe sv , dupa cateva probleme personale. Am vazut ca pe server erau 16playeri , insa pe mapa baddost , cred sau ceva de genu' ( mapa de 5-5 maxim ) . AM DAT VOT , nu cum a zis individu' ca am dat fara vot , deci am dat de_dust2 si de_inferno , ca na , baietii n-ar putea juca pe mapa aia 8-8 sau ce... SI A IESIT DUST2 . BITZULE , CE VROIAI TATA SA PUN INFERNO , CAND IESISE D2 ? Ma rog, esti cam cu batu-nminte , tu. Dupa , ce am dat d2 , asta ma tot jignea ( n-ai stofa de admin , du-te la mario , etc. ) si i-am dat kk prima si prima data , apoi dupa ce i-am dat kick , mai tare incepuse ( si nu aveam chef deloc , ca aveam probleme personale si nu vroiam sa se bage in seama cu mine ) si i-am dat bb sa stee juma' de ora pe tusa dupa ce au trecut vre-o 10 min , numai putin de 25 de playeri au fost , puteam juca 12-12 lejer, deci va rog ,nu mai comentati la reclamatii cand nu ati auzit cealalta varianta. Nu vreau sa-mi schimbati topic-ul in alta sectiune , vreau sa-l lasati aici , in vazul lumii , mai ales al lui Cristi. Longfellow , a-i putea sa-mi dai gradu' inapoi , dupa ce ai ascultat varianta mea ? Pot sa ma aleg si cu warn , dar aici imi lasa-ti topicu' .

Re: bla ,bla

1. Daca ai probleme personale nu intri pe sv.
2. Sa vazut si din pozele lu Bitzu ca ai dat vot.
3. Ai OBLIGATIA sa verifici comanda /harti inainte sa dai vot. Nu conteaza ca sunt 10 vs 10 sau 2 vs 2.
4. Nu inteleg de ce esti revoltat atata timp cat ai dat cu mucii in fasole.
Nu renunta niciodata la ceva la care nu trece zi fara sa te gandesti. By Angelo Feritto
Imagine

asta ma tot jignea ( n-ai stofa de admin , du-te la mario , etc. ) si i-am dat kk prima si prima data , apoi dupa ce i-am dat kick , mai tare incepuse
Imi cer scuze ca ma bag dar tu aduci niste afirmatii nejustificate. Unde am zis eu " du-te la mario" + nu mi-ai dat kick prima data ci direct ban. Faci astfel de topicuri numai sa arati sau sa dovedesti ca esti tu matur sau alte alea. Ma faci pe mine copil cand nici tu nu cred ca ai mai mult de 17-18 ani + LA ACTIVITATEA TA NICI MACAR HELPER NU MERITI!.
Imagine
Y!M: bytzu_juki@yahoo.com
Steam: Bitu1999
Server : Cs.EuropaCs.Ro

Atk , sustine-ti argumentarea cu o dovada ! In plus , ai o activitate slaba ! Eu ti-as recomanda sa iei in serios , adminatul !

My momma told me - one day I'ma grow up big and I'ma be a king
And my poppa told me - It's ok to sing when shit hurts
Don't forget your dreams cuz' they'll get you through this
So called life,they call living but I call it strange and I bet I'll do it
Cuz' I'm on my way and strong enough that I can shake the pain

MACKLEMORE
'I don`t cotrol life, but i control how i react to it'

nici tu nu cred ca ai mai mult de 17-18 an
tu ai 12 ani sau 13 si vrei admin.
LA ACTIVITATEA TA NICI MACAR HELPER NU MERITI!.
copile, cate ore am eu jucate aici, n-ai stat tu la pc atat
trebuie sa va las sa jucati 9-9 pe baddost \:D/

tu ai 12 ani sau 13 si vrei admin.
13 ani ? :)) Frate cum poti sa zici ca am 13 ani cand nu a duci o dovada clara ca eu as avea 13 ani? +
copile, cate ore am eu jucate aici, n-ai stat tu la pc atat
S-a dat rr la gametraker ca vedeai acolo cate ore am eu + activitatea ta nici macar de slot nu e :)
coae
Limbaj de admin :))) Eu pt cuvantul but am luat remove =))
Ultima oară modificat Mar Aug 12, 2014 5:54 pm de către BiTzu!, modificat 1 dată în total.
Imagine
Y!M: bytzu_juki@yahoo.com
Steam: Bitu1999
Server : Cs.EuropaCs.Ro

coae, tu nu ma lua pe mine cu vrajeli de genu' asta cu gm panarame de astea cu gm-ul pe vechiul host cred ca aveam 400 de ore lejer... asa ca pentru mine esti un nimic si o ramai un nimic de 14 ani salut

aloooo...atk..cn ti-a dat admin tie???te crezi in fata blocului sau pe sant??
la limbajul pe care il ai nu meriti a fi admin....rog un moderator sa-i dea un warn...

Probleme ?Vazul lumi? Sa vada cristy ,nu o sa vada dai pm daca atat de mult te deranjeaza.
De asemenea warn pentru limbaj.
Nu dam cu parerea fara sa ascultam.Nu avem nevoie sa auzim ci vrem dovezi.
Topic inchis.
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
Încuiat

Înapoi la “Discutii”