Re: [Portofoliu] Th3D0z@!.

Urmăreşte tutoriale , întreabă pe cineva , cere sfaturi ..
Sunt multe tutoriale pe youtube/startut pentru începători , nu face de capu` tău :) uită`te şi vezi cum se face .
Începi de jos, creşti şi ajungi sus :) .
Imagine
Imagine

Stix mia zis cum sa fac un smudge.: :)
Nu stiam unde e acea unealta.
Iti multumesc stix. :)
Imagine
Edit:

Nu am dat cu nici un BLUR pe semnatura!

Am dat clik dreapta pe unealta (mana) din drapta.
Apoi am dat clik pe smudge tools si am mazgalit cu smudge din stanga in dreapta.

Uitati:
Imagine
Ultima oară modificat Joi Aug 14, 2014 10:40 am de către Smaili, modificat 1 dată în total.

ala nu e smudge,e motion blur,textul este slab,redimensionarea la fel,incearca sa urmaresti acest tutorial pt incepatori,si dupa ce ai terminat posteaza lucrarea.
http://startut.ro/tutoriale-photoshop/t ... -dunhillsr
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Numai motion blur nu e ala. Nu stii sa deosebesti smudge de motion blur =)) . Cum sa spui ca ala-i motion blur? doamne =))
E foarte slaba. renderul e redimensionat foarte prost, smudge-ul la fel, ai folosit un smudge prea mare, foloseste de 30-35 marimea sa iasa cat mai mic si mai frumos, adauga efecte.. textul la fel e slabb
Imagine

Numai motion blur nu e ala. Nu stii sa deosebesti smudge de motion blur =)) . Cum sa spui ca ala-i motion blur? doamne =))
E foarte slaba. renderul e redimensionat foarte prost, smudge-ul la fel, ai folosit un smudge prea mare, foloseste de 30-35 marimea sa iasa cat mai mic si mai frumos, adauga efecte.. textul la fel e slabb
pe partea stanga cum te uiti la lucrare e motion blur,pe partea ailalta a dat cu smudge default ;)
Edit: kLoOd frate,te credeam mai cu capul pe umeri,cum sa nu fie motion blur,oricat de bun ai fi la smudge nu l-ai putea face drept,
in partea dreapta se vede ca a dat cu smudge dar in partea stanga a lasat asa...
Imagine
Am facut si eu,nu mi-a iesit la fel,dar cat de cat e asemanator
Imagine
Ultima oară modificat Joi Aug 14, 2014 1:57 am de către ReaDyX, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

+1. =)) Auzi că motion blur. =)))) .
Doză .. eu te-aş ajuta pentru că eşti de treabă .. Dar nu prea am timp. Oricum , poate îmi fac. Ai id-ul meu la profil.
Imagine

pe partea stanga cum te uiti la lucrare e motion blur,pe partea ailalta a dat cu smudge default ;)
Ia tu renderul si fa cu motion blur sa vezi diferenta. Ala numai motion blur nu e. E smudge toata lucrarea, doar ca nu stie sa dea cu smudge si a dat simplu cu smudge mare. Crezi ca toata lumea stie sa foloseasca motion blur? :)) Nu-i asa de usor sa faci cu motion, incat sa-ti iasa, cand dai cu motion blur raman colturi goale.
Imagine

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”