Re: [Propunere] Concurs...

Ce va tot grabiti atata cu concursuri si de astea?
A spus ca va pune gather pe zm candva.
Nu are timp sa faca cate vreti voi.
Acum e cu fifa,apoi cu ePoints,voi le vreti pe toate deodata.
Mai asteptati,nu fiti asa grabit.

Si de altfel,cum a zis si Sorin,ce legatura are cu forumul? :-j
A da,ai intrat tu pe server,nu ti-a placut si te-ai gandit sa faci marile schimbari ca sa il "ridici"
Bravo,esti un erou ce sa zic :-j
Fa propuneri pentru forum,nu pentru server,sau mai bine nu faci.
:CONTRA:
Daniel,nu sunt "erou"...dar cel putin mie imi pasa de server,nu ca tie,pe tn te doare undeva de el,eu incerc sa fac ceva ca sa se ridice,sa aiba playeri...tu ce faci?,iti zic eu,nimic si mai ai si fondator,asta-i activitate de fondator /:) http://www.gametracker.com/player/Danie ... 101:27015/

Edit: Vezi ca nu te-am jignit,nu te-am facut "tremurici" si altele,pe tn cn te-a bagat in seama,nu ai ce face,te bagi singur,vezi-ti de lucrurile tale si taci acolo,ca nu a zis nimeni nimic de tn...eu nu te-am facut praf,chiar daca esti :-j...M-am luat de activitatea ta cumva?,cred ca nu,asa dar taci acolo...Inteligentule,este si propunere pt forum,daca trebuie sa te inscrii la acest concurs, v-a aduce mai multi membri in comunitate,inteligentule,cum am mai zis,daca nu stii ce vb mai bn taci ;)
Ultima oară modificat Sâm Aug 09, 2014 5:39 pm de către ReaDyX, modificat de 3 ori în total.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Ce va tot grabiti atata cu concursuri si de astea?
A spus ca va pune gather pe zm candva.
Nu are timp sa faca cate vreti voi.
Acum e cu fifa,apoi cu ePoints,voi le vreti pe toate deodata.
Mai asteptati,nu fiti asa grabit.

Si de altfel,cum a zis si Sorin,ce legatura are cu forumul? :-j
A da,ai intrat tu pe server,nu ti-a placut si te-ai gandit sa faci marile schimbari ca sa il "ridici"
Bravo,esti un erou ce sa zic :-j
Fa propuneri pentru forum,nu pentru server,sau mai bine nu faci.
:CONTRA:
Daniel,nu sunt "erou"...dar cel putin mie imi pasa de server,nu ca tie,pe tn te doare undeva de el,eu incerc sa fac ceva ca sa se ridice,sa aiba playeri...tu ce faci?,iti zic eu,nimic si mai ai si fondator,asta-i activitate de fondator /:) http://www.gametracker.com/player/Danie ... 101:27015/
Hai că eşti şi nesimţit. în ce măsură eşti tu să-i ţi lui predică că n-are activitate. Cine eşti tu ? Pur şi simplu noi 2 suntem Contra. Nu trebuie să dai reply la fiecare care dă contra. Ştim cu toţii că eşti tremurici după posturi , dar calmează-te. Forumul e forum , serverul e server. în această secţiune faci o porp unere pentru forum , că doar deaia se numeşte "Propuneri forum" inteligentule. Dar tu faci propuneri pentru server.
Imagine

Propunere rezolvata.
Dupa cum am zis, voi face pe viitor si Gather pe Zm.
In plus, ca sa fii impacat si cu aceasta propunere, vom face si TBPM si pe serverele de zm.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Propuneri forum”