Reclamatie hell

Numele tau de pe forum: Dr.[ikr]too8st
Numele celui reclamat de pe forum: Hell
Data si ora: 11:04 / 03.07.2014
Motivul reclamatie: Warn-uri
Dovada:
Iata regula la topicul reclamatii ( cs.europacs.ro ):

Acesta este un Model pentru a raspunde la Reclamatii

Oricine poate raspunde la o Reclamatie !!!!

http://www.europacs.ro/forum/viewtopic.php?f=71&t=23584
insa el da warn !

My momma told me - one day I'ma grow up big and I'ma be a king
And my poppa told me - It's ok to sing when shit hurts
Don't forget your dreams cuz' they'll get you through this
So called life,they call living but I call it strange and I bet I'll do it
Cuz' I'm on my way and strong enough that I can shake the pain

MACKLEMORE
'I don`t cotrol life, but i control how i react to it'

Re: Reclamatie hell

Ba voi sunteti batuti in cap ? Orince !!! si un player are voie ... VA imprumut niste ochelari . Eu stiu ce am vb cu Cristi si cate am schimbat la regulament deci ...

EDIT Frate aceasta e regula ; daca respectivul player vrea sa raspunda , are un model, iar in cazul in care nu respecta modelul, da, se poate acorda Warn !

Edit2 Maff , daca din 5 iunie s-a schimbat , iar noi suntem in 3 iulie , atunci o luna ia sa se stie ca s-a schimbat ?? In plus daca intrii la reclamatii, se vede clar ca este acolo ceva nou " [Model] Raspuns " , cea ce nu era inainte . Si daniel stia si sunt sigur ca si Hell .

Edit Copii , nothing more... majoritatea dati contra , insa daca eu as incalca regulamentul ati da pro si nu veniti cu scuza ca e tampenie. Acolo scrie clar si a fost modificat acum o luna, insa de dragul prietenului vostru , hai ca trecem peste, insa daca vine un strain si calca regulamentul , pac, l-am ars ... halal administratori si modetarori !!! :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: ... un oscar ? nobel ? globul de aur ?
Ultima oară modificat Vin Iul 04, 2014 4:08 pm de către DoofeRsmitZ, modificat de 7 ori în total.

My momma told me - one day I'ma grow up big and I'ma be a king
And my poppa told me - It's ok to sing when shit hurts
Don't forget your dreams cuz' they'll get you through this
So called life,they call living but I call it strange and I bet I'll do it
Cuz' I'm on my way and strong enough that I can shake the pain

MACKLEMORE
'I don`t cotrol life, but i control how i react to it'

Ba voi sunteti batuti in cap ? Orince !!! si un player are voie ... VA imprumut niste ochelari . Eu stiu ce am vb cu Cristi si cate am schimbat la regulament deci ...
E o tampenie aceasta regula.Poate sa vina oricine care nici macar nu a intrat pe server si sa isi dea cu parerea.Atunci de ce mai exista gradul de "Admin Server"?

Sincer sa fiu,la fel ca Daniel.,si eu as fi dat warn pentru ca nu are gradul de Admin Server,dar dupa regula e altceva...
Puteai sa-i atragi atentina lui hell sa i le scoata warn-urile.. nu trebuia sa-i faci reclamatie.
Sa zicem ca a fost o greseala pentru ca s-a schimbat regulamentul si noi suntem obisnuiti cu regulamentul vechi...
Pro pentru un avertisment pentru ca s-a schimbat regula intre timp si nu s-a mai uitat sa-l citeasca dinou.

P.S.: Regula aceea este o mare prostie ! ,cum au spus si ceilalti,sa nu mai repet si eu..
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Intradevar asa este :-? am uitat ca de cand ai venit tu mare sef la cs.europacs.ro sau schimbat multe :)) si degeaba.
Warn-urile celor 2 vor fi scoase
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

E o tampenie aceasta regula.Poate sa vina oricine care nici macar nu a intrat pe server si sa isi dea cu parerea.Atunci de ce mai exista gradul de "Admin Server"?
Exacti,regula nu-si are rostul,doar ca le da doate peste cap,iar H3LL,trebuia sa treci pe la regulament cs.ecs.ro ;))
Contra
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

:CONTRA: E vina lui Cristi deoarece nu a precizat mai explicit ca sa inteleaga toti asa ca acum cred ca vor fi warn-urile scoase.
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”