Retragere BiTzu!

Numele Real: Stefanescu
Numele de Admin: BiTzu!
Numele de pe forum: Tot.
Gradul actual: Aveam Co-admin , acum crd helper
Motivul retragerii: Reclamatie . Nu m-a deranjar faptul ca mi-a facut reclamatie ci faptul ca am primit -1 . Pana acum Cristi ai dat la toti advertisemente dar acum mie din prima -1 :) din cauza unei reclamatii care nu isi avea rostul si care cred ca orice admin ar fii procedat la fel. Numai eu stiu cat am stat pe srv si cate am facut pt el. Acum cand ajung si eu in grad mai mare , imi face unu 1 reclamatie si gata -1 (daca tot am facut retragerea sa mi se scoata si vipul cu toate ca nu e perioada de incheiere) . Atat am avut de spus, ramane la aprecierea dvs daca am avut un comportament adecvat de admin si pt acest srv.
Data de incepere: De acum :)

Respect adminilor care au fost admin.
Sper ca de acum in colo sa va fie mai bine fara mine :(
Imagine
Y!M: bytzu_juki@yahoo.com
Steam: Bitu1999
Server : Cs.EuropaCs.Ro

Re: Retragere BiTzu!

Si mie mi s-a intamplat cam la fel... Ca dupa ce mi s-au facut reclamatiile am inceput sa imi corectez greselile dar asta nu prea a contat pentru CrYyStI.
Dar asta e... Se mai intampla.

Eu iti sugerez sa ceri :T/C: si sa continui ca inca ai grad mare ;)
Imagine
Imagine

Si mie mi s-a intamplat cam la fel... Ca dupa ce mi s-au facut reclamatiile am inceput sa imi corectez greselile dar asta nu prea a contat pentru CrYyStI.
Dar asta e... Se mai intampla.

Eu iti sugerez sa ceri :T/C: si sa continui ca inca ai grad mare ;)
Frate la tn a fost alt cv . Eu stau de 2-3 luni sa iau un amarat de up si acum, cand sa ajung cat mai sus iau -1 pt 1 reclamatie? Dupa cum ai zis si tu: "Se mai intampla" dar nu si in cazul meu :) Orice admin ar fii procedat la fel daca era in locul meu. Acum ramane la decizia lui Cristi. Daca imi da gradul inapoi voi ramane . Daca nu, nu :)

Astept raspunsul.
Imagine

Deci te mai intreb odata. Esti sigur de aceasta decizie?
De ce ai luat tu -Grad? Deoarece ai inceput sa adaugi reguli de la tine.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!

Deci Cristi ce regula inafara de asta am mai adaugat eu? Si in plus nu cred ca tie ti-ar placea sa tragin intr-un zm si la final sa sara exact in lm . Ce ar mai fii srv acesta daca toti care ar fii zm ar sarii in lm ? Se da un zm asteapta sa puna lm si sare in el :| Deci chiar m-a deranzat faptul ca nu m-ai avertizat si mi-ai dat -1 grad direct. Sti ca niciodata nu mi-as face regulile mele sau as impune ceva imposibil. Daca accepti sa imi dai gradul inapoi voi continua sa adminez pe srv. Daca tot -1 am poti sa dai T/C.
Astept raspunsul. (Sper sa nu iau warn . Daca este cv sterg acest mesaj si il pun la celalalt )
Imagine

Vei ramane cu gradul actual.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Absente & Retrageri”