Daca tot veni vorba de pareri...hai sa zic cum functioneaza, oricum ai o parere incompleta si "indescifrabila" sa zic asa .
deci...acest plugin nu schimba nici o mama a ip-ului sau a nick-ului sau alte chestii. Pur si simplu iti modifica ceva in userconfig.cfg (un fisier scanat de server la intrare...ATENTIE! modificarile conteaza (din cate stiu) doar pe servere ce contin amx_bancfg.amxx). Comportamentul este urmatorul: iei ban, intrii iar, in cateva secunde iei automat ban din nou datorita liniilor din userconfig.cfg. Nu voi posta ce linii modifica deoarece daca se aproba plugin-ul nu doresc ca anumiti codati sa stie ce sa modifice in config.
Asa...revenind la ideea de baza, plugin-ul are niste probleme, adica face figuri la unban deoarece, din cate am inteles, nu stie sa refaca cele 3 linii modificate nici macar la default. O sa ma interesez mai mult, mai ales ca se pare ca .sma-ul nu este facut public, altfel m-as fi uitat prin el.
P.S. Ip-ul nu ti-l poate modifica decat providerul sau daca folosesti proxy-ul, logic sa o luam...daca ti-ar schimba ip-ul...sa "nu mai permite reintrarea pe server asa usor" crezi ca ai mai avea net? asa in general...nu e vb de intrat asa usor, e un plugin ca si multe altele care pur si simplu iti umbla in fisiere gen gamemenu.res de-ti face meniul praf, diferenta este ca acesta doar isi modifica ceva pentru el sa recunoasca daca player-ul a fost sau nu banat, la baza acestor ban-uri aflandu-se tot pluginul de baza si comanda de amx_banip pe care inainte sa o execute isi adauga scriptul respectiv in fisierul tau. De acolo si ban-urile repetate cand incerci sa te reconectezi. Se poate scapa usor facand anumite fisiere read-only in folderele locale.
Sper ca am lamurit cateva intrebari...o dupa masa placuta
A...da...sunt
pro pt plugin, DAR...si asta doar ca sugestie...folosit in cazuri extreme...in cazul in care se stie ca e codat clar...sau ca cine stie ce a facut acel player de-si merita ban-ul general de pe servere cu amx_bancfg.amxx (zic asta deoarece .sma nefiind public, sau nu l-am gasit eu, nu poti modifica acele "coduri" pe care ti le implementeaza in userconfig.cfg si astfel acestea avand niste parametri generali pe care le percepe orice server ce ruleaza amx_bancfg.amxx).