[Portofoliu] n3m0

Am venit si eu cu niste creatii , cat de cat dar :) , uitati ce mi-a iesit .
Imagine
Momentan am doar o creatie , ca nu am timp sa fac si altele , ziceti cum e :).
Contine bass effect + Text.

Re: [Portofoliu] n3m0

Nu se vede imaginea.
Probabil nu se vede ca are bass effect , nustiu ce are :|.
NEW PHOTO :
Imagine
Edit : 1. Ziceti`mi si mie cum schimb pixelii la imagine , ca nu stiu :-??
2. Cum fac ca scris`ul sa aiva aceasi culoare ca la background ,adica unde e fata , langa are culoare, si vreau cu culoarea aia sa fie scris`ul , ca la semnatura lui bLack. , masinuta roz si are scris`ul exact ca la masinuta.

Dai File -> New si mai jos va scrie niste dimensiuni, de acolo le schimbi (pui alte numere).
Cat despre creatie este simpla, doar efect mosaic.

Dai File -> New si mai jos va scrie niste dimensiuni, de acolo le schimbi (pui alte numere).
Cat despre creatie este simpla, doar efect mosaic.
Pai da ,asta stiu , dar la semnatura asta cu fata, vreau sa schimb pixelii , ca daca fac cum ai zis tu , imi creaaza alt untitled :|, ci nu`mi schimba dimensiunile .

Ca sa o redimensionezi, creezi un nou document cu dimensiunile dorite, pune imaginea, dai New -> Place ,
Apesi shift + alt si tragi de un colt pana cand acoperi intregul document cu imaginea.

Ca sa o redimensionezi, creezi un nou document cu dimensiunile dorite, pune imaginea, dai New -> Place ,
Apesi shift + alt si tragi de un colt pana cand acoperi intregul document cu imaginea.
Multumesc , asta mi-a iesit, dar cum fac ca textu`l sa aiva culoarea lafel cum e backgroundu`? cum are bLack la masinuta lui si la Reus.

imaginea este buna cat despre creaatie prea mult efect si nu prea se intelege poza doar niste patratele puse acolo....
Imagine
->
Imagine
Încuiat

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”