Sau
Re: SOTW
#14Dacă aşteptăm după Cristi cu DFC-ul ne va lua ceva timp.
Eu îl propun pe Nell pentru că a mai fost şi s-a descurcat şi ştie ce trebuie să facă.
La ora 20:00 luni să se facă topicul, iar până vineri la ora 20:00 aveţi timp să trimiteţi lucrările cu condiţiile impuse.
Tot vineri la ora 20:00 organizatorul va posta lucrările fără numele participanţilor (pt. a nu influenţa voturile) şi va da start vot, perioada de votare va fi până duminică 20:00.
Ce ziceti ?
Eu îl propun pe Nell pentru că a mai fost şi s-a descurcat şi ştie ce trebuie să facă.
La ora 20:00 luni să se facă topicul, iar până vineri la ora 20:00 aveţi timp să trimiteţi lucrările cu condiţiile impuse.
Tot vineri la ora 20:00 organizatorul va posta lucrările fără numele participanţilor (pt. a nu influenţa voturile) şi va da start vot, perioada de votare va fi până duminică 20:00.
Ce ziceti ?
Pentru adaugarea SOTW si AOTWEu zic ca liderul designer trebuie sa modereze.Mai am si eu o propunere.Vreau sa vad cum vi se pare:
Eu zic sa se faca sectiunea "Scoala Photoshop" in care cei care vor sa invete Photoshop sa fie ajutati de designeri si de unii membri-daca vor(alesi de designeri).
#16Şcoala nu sună prea bine . Îţi spun de ce : Eu .. sunt mai zgârcit de fel,nu prea îmi place să văd propriul stil la toată lumea. Dar cu sfaturi/resurse pot să ajut oricând nu`i problemă.Pentru adaugarea SOTW si AOTW
Eu zic ca liderul designer trebuie sa modereze.Mai am si eu o propunere.Vreau sa vad cum vi se pare:
Eu zic sa se faca sectiunea "Scoala Photoshop" in care cei care vor sa invete Photoshop sa fie ajutati de designeri si de unii membri-daca vor(alesi de designeri).
E perfect cu programul.Cu moderatorul o să fie o problemă.. o să se ajungă la o concluzie finală după ce o să am mai multe păreriDacă aşteptăm după Cristi cu DFC-ul ne va lua ceva timp.
Ce ziceti ?
Designer EuropaCs Community

#17Eu nu am nici o probleme cu Scoala PS,deoarece am vazut pe multe forumuri inainte sectiuni de felul acesta+daca tot doriti sa modereze concursu`lideru`designerilor,ar trebuie sa se organizeze DFC,dar intr-un weekend,propun sa se organizeze weekendu`urmator Diminica,deoarece sambata am Banchetu`Pentru adaugarea SOTW si AOTW
Eu zic ca liderul designer trebuie sa modereze.Mai am si eu o propunere.Vreau sa vad cum vi se pare:
Edit:
Eu ma referam la DFCMă concursu` clar o să înceapă pe 29.iunie.2014 . Pică lunea . Perioada de înscrieri până vineri .. apoi sâmbătă-duminică voatare.Eu nu am nici o probleme cu Scoala PS,deoarece am vazut pe multe forumuri inainte sectiuni de felul acesta+daca tot doriti sa modereze concursu`lideru`designerilor,ar trebuie sa se organizeze DFC,dar intr-un weekend,propun sa se organizeze weekendu`urmator Diminica,deoarece sambata am Banchetu`Pentru adaugarea SOTW si AOTW
Până atunci avem nevoie de un lider![]()
Ultima oară modificat Dum Iun 08, 2014 10:28 pm de către ReaDyX, modificat de 2 ori în total.

2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
#18Mă concursu` clar o să înceapă pe 29.iunie.2014 . Pică lunea . Perioada de înscrieri până vineri .. apoi sâmbătă-duminică voatare.Eu nu am nici o probleme cu Scoala PS,deoarece am vazut pe multe forumuri inainte sectiuni de felul acesta+daca tot doriti sa modereze concursu`lideru`designerilor,ar trebuie sa se organizeze DFC,dar intr-un weekend,propun sa se organizeze weekendu`urmator Diminica,deoarece sambata am Banchetu`Pentru adaugarea SOTW si AOTW
Până atunci avem nevoie de un lider

#20Deci concluzia:
-Concursul v`a începe pe 30.iunie.2014 când vom avea un lider designer care să modereze SOTW/AOTW.
-Perioada de înscrieri : Luni-Vineri şi vineri la ora 20:00 START VOT.
-Perioada de votare: Sâmbătă-Duminică şi Duminică la ora 20:00 STOP VOT şi se anunţă câştigătorul.
-Cei care vor să participe vor lăsa reply cu "PARTICIP ! " Apoi vor trimite Liderului 2D lucrările în format PNG şi PSD.
-Câştigătorii vor fi trecuţi într`un topic special
Baftă.
-Concursul v`a începe pe 30.iunie.2014 când vom avea un lider designer care să modereze SOTW/AOTW.
-Perioada de înscrieri : Luni-Vineri şi vineri la ora 20:00 START VOT.
-Perioada de votare: Sâmbătă-Duminică şi Duminică la ora 20:00 STOP VOT şi se anunţă câştigătorul.
-Cei care vor să participe vor lăsa reply cu "PARTICIP ! " Apoi vor trimite Liderului 2D lucrările în format PNG şi PSD.
-Câştigătorii vor fi trecuţi într`un topic special
Baftă.