Re: [Retragere] Daniel.

Lol frate. Acel model , arata ingrijit si frumos. Pentru aceasta s-a facut acest model . Era sec , sa pui pro/ contra si dupa sa scrii 3 randuri. Asa e mai elegant si mai CIVILIZAT :) . Nu te retrage pentru atata , doamne

My momma told me - one day I'ma grow up big and I'ma be a king
And my poppa told me - It's ok to sing when shit hurts
Don't forget your dreams cuz' they'll get you through this
So called life,they call living but I call it strange and I bet I'll do it
Cuz' I'm on my way and strong enough that I can shake the pain

MACKLEMORE
'I don`t cotrol life, but i control how i react to it'

Bafta :)) ..... nici mie nu imi place Danny modificarile facute :)) da sa fim seriosi tu ai ceva cu Pansky asta .... eu nu stiu ce sa zic mie mi se pare de treaba :)) cand citeste si el tot =)) ..... CrYyStI daca vezi asta , noua nu ne place ce ai facut tu ... era mult mai bine in ainte de recrutarile astea ;) vei mai pierde pe multi ..... asta e .
Imagine
Cum poti sa iei legatura cu mine:
1. Pe forum: PM
2. Chat Steam: LOADING
3. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro

Lol frate. Acel model , arata ingrijit si frumos. Pentru aceasta s-a facut acest model . Era sec , sa pui pro/ contra si dupa sa scrii 3 randuri. Asa e mai elegant si mai CIVILIZAT :) . Nu te retrage pentru atata , doamne
Nu stiu cum sa iti spun,dar eu nu mai iau dupa NIMENI cand raspund.
Dupa cum vad,Cristi ne crede handicapati...Ne pune model la toate :-j
In fine,eu nu o sa raspund niciodata ca si altii...Eu raspund cum vreau.
Si intotdeauna am venit cu argumentare...Pe langa asta,vad ca citeste pm-urile voastre primele si chiar foarte repede,dar cand e vorba de un PM de al meu :-j pauza.
Poate astepta prostu' pana la anu' :-j

E vorba de orgoliu deja . Daca voua nu va place sa fie totul elegant si civilizat , atunci e problema :)

Nici eu nu-ti accept. Eu nu va inteleg. Aceste modele vor face ca serverul sa arate mai ordonat . Chiar nu inteleg ce e asa mare bataie de cap. Nici eu nu-ti accept retragerea, pentru ca avem nevoie de admini! Asa ca mai bine cere t/c. Nu fa prostii din astea copilaresti :)
Ultima oară modificat Joi Iun 05, 2014 7:07 pm de către DoofeRsmitZ, modificat 1 dată în total.

MACKLEMORE

Nici mie nu-mi place. Scurt şi la obiect. Adică serios ? Asta e o alegere foarte poastă . De unde să ştim noi dacă respectivul are cunoştinţe amxmodx ? Serios ?
Cât despre retragere , eu unul nu ţi-o accept . Poate Cristi , sau pansky. Eu vreau să rămâi pentru că avem nevoie de admini buni.
Imagine

Nu stiu cum sa iti spun,dar eu nu mai iau dupa NIMENI cand raspund.
Dupa cum vad,Cristi ne crede handicapati...Ne pune model la toate :-j
In fine,eu nu o sa raspund niciodata ca si altii...Eu raspund cum vreau.
Si intotdeauna am venit cu argumentare...Pe langa asta,vad ca citeste pm-urile voastre primele si chiar foarte repede,dar cand e vorba de un PM de al meu :-j pauza.
Poate astepta prostu' pana la anu' :-j

Frate , lasa acuma prostiile astea. Nu te retrage. Te rog. Nu ma intereseaza ca nu ma suporti. Eu tot te consider amicul meu. Avem nevoie de admini. Vezi si tu prin ce situatie grea trece serverul. Daca tu pleci, ramanem mai putini. Da si tu dovada de Maturitate. Oricine poate sa faca o cerere de retragere, e foarte simplu, dar sa lupti mai departe e mult mai greu. De aceea , te mai rog odata, retrageti cererea :) . Sper sa ma intelegi . O zi buna sa ai

MACKLEMORE
Încuiat

Înapoi la “Absente & Retrageri”