Re: [Discuţii] Cum ai ajuns pe EuropCs ?

Cu google chrome =))
Povestea este asta : Eu cu prietenul meu cautam un sv tare de cs zm .. prima data am gasit unul de biohazard si acum mai joc pe el ca e fain :)) . Dupa am cautat alt sv de zm, dupa care am gazit zm.csenamt.... Era un sv fain :)) pe atunci juca si TimeShift ;)) chiar si CRYSTY era on pe sv 2 ore :) PE atunci puteai sa furi ammo :)) , dar tot mai frumos e acum ;)

Deci, intr-o dupa amiaza de vara, cautam un server de CS Classic, pt ca cel pe care jucam s-a inchis si ma plictiseam. tot cautam pe Freakz.Ro si dadui peste serverul classic Cs.Neamt.Ro. Am inceput sa joc ceva vreme cat a fost CSN apoi, a aparut ECS. M-am fost lasat de Cs o vreme dupa care mi-am amintit ce aceasta comunitate, si am zis sa incep sa devin cineva si uite-ma aici :)
Imagine
Fost Designer 2D
Imagine

Hmmmm.... era o zi calduroase de vara, ba nu .. era o zi ploioasa de toamna, sau stai... era o zi friguroasa de iarna , nuuu... era o zi frumoasa de primavara , si nu mai stiu :-?
Deci, ma plictisisem de dr, si neavand ce face... mi-am zis sa ma apuc de zm, am stat sa ma uit dupa o harta ceva mai interesanta . Si-mi placea ce era pe server-ul actual de zm... stand si jucand, m-am imprietenit cu cativa pe acolo, printre care si iDrogatu si Rambo :ymsmug: . Si dee.... :-?? o data ce-mi place un lucru ma las greu de el . :3
Imagine
Imagine

Eu chiar nu stiu cum am ajuns.. dar stiu ca am inceput pe zm.europacs.ro la inceput nu prea ma interesat admin,slot etc.. cautam doar sa pierd timpul jucand ceva fun si anume sa omor zombie :))
Dupa care am vazut ca erau vipi si am decis sa donez si eu pt vip ,am luat vip dupa care am facut o cerere de admin si nu am nici-un contra =]] Si atunci admini erau mai rai ca acum .Desigur admin am luat din cauza lu mirel ca el ma batut la cap fa cerere fa cerere, Moderator tot din cauza lui ,, Up grad pe zm tot din cauza lui =]] Daca ar fi fost dupa mine eu eram si acum helper pe zm :)) Noroc cu el ca zicea mereu fa cerere fa cerere etc :))
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]

Am inceput sa joc pe zm prin octombrie-noiembrie 2012 .. La inceput nu stiam care e treaba cu admin,slot,vip,etc.Intr-o duminica din luna martie 2013 ma hotarasem si eu sa iau admin,asa ca am vorbit pe mess cu Florin,care mi-a aratat cum sa imi fac cont pe forum.Mi-a explicat cum sta treaba,nu am priceput nimic. :)).Dupa ce s-a chinuit cu mine destul de mult timp am facut cererea.Am luat adminul miercuri seara,iar joi seara m-am trezit fara el :))
Am mai asteptat 1-2 saptamani dupa care am facut iar cerere de admin.Mi s-a acordat a doua sansa si de atunci nu am mai pierdut adminul...Il am si acum.Dupa ceva timp am vazut si eu cam care e treaba cu forumul..Am luat moderator si de atunci am fost sigur de ce vreau sa fac:Sa ajut comunitatea.

Eu sunt pe aici de mult timp . Dar in ultimele luni stateam degeaba si am decis sa plec. Pentru cei care nu stiu , sunt Alexandr , sunt din 2011 pe vechea comunitate a lui Crysty. Bannerul e facut de mine :)) , aruncati cu flori :D
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Eu am jucat si pe csn , doar ca jucam ca un simplu player , acum de cand e noua comunitate sa zic asa , m-am decis sa ma implic mai mult si acum 7-8 luni , cam asa , am venit aici ca admin pe cs si dupa ceva timp am luat un grad si pe forum , dupa am ramas aici. :D
Imagine
Imagine
Imagine
Last road..
Încuiat

Înapoi la “Discutii”