Re: [Reclamatie]faintyy

Pro Remove .
1. Nu prea e Activ
2. Se crede Batman / Superman.
Forever A Boss.
Forever A Winner.
Forever A Pro.

Respecta si vei fi respectat !
Imagine
My Friends ->>>> ExC!T3 , Nell , Stix , Skull Boy , Wh!T3* , bLack- , :::::::KiLLeR::::::: , CrYyStI , Gr33N , A1ureeaH <<<<- Respect My Bros !
Imagine
Imagine

Re: [Reclamatie]faintyy

Sunt matura ? :| ....
ordinea este asa killes hs drk = sl3yer = hellsra!n = Wh!T3 toate 1 singura persoana si nu cred ca sunt MATURA .. Si am facut aceasta reclamatie pt ca am vz anumitele tale cereri si posturi in care spuneai ca trebuie facuta curatenie etc .. si iata-ma cu aceasta reclamatie, Pt un admin inactiv! care a crezut ca daca nu am mai facut Statisticile adminilor poate trage chiulu si dupa sa faca cerere VIP spunand ca are emotii ,iar cand i se face reclamatie ma intreaba "Cum poti sa spui ca nu am intrat?".Daca ar fi sa gandim logic : Aceasta reclamatie nu ar fi aparut daca tu nu ai fi fost inactiv! Dupa care vi cu un motiv penibil PROBLEME DE FAMILIE nu spun ca nu ai avea dar exista Sectiunea absente/retrageri sau pur si simplu puteai sal anunti pe cristy in legatura cu Problemele tale de familie! Si te asigur ca ar fi inteles .. Dar 100%nu ai facut nici-una din aceste lucruri!
Iar acum il faci "Matura pe cel ce tia facut reclamatie" de aici rezulta ca nu ai nimic de spus in apararea ta si incerci doar sa jignesti crezand ca vei primi o jignire inapoi ca sa dovedesti ca am facut aceasta reclamatie din rautate sau cine stie ce .. Dar stai linistit MATURA asta nu are obiceiul sa jigneasca!
Iti doresc o zi Frumoasa ! ;)
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”