PROPUNERE de leval la playeri

Propunere:sa se puna lvl la toti care juaca
Print-uri(daca este cazul):nu este cazu
De unde v-ati inspirat:am vazut pe alt sv
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?:va ajuta playeri
Descrierea propunerii:sa incepem toti cu lvl 1 la fieare leval sa primi +5 dmg mai mare +100 hp +3 sped viata la lvl 1 sa fie de 700 hp si + 5 dmg sa fie pe xp un om infectat un xp 1 xp de la omorarea unu zm cu arma 1 xp la admini si la vip sa fie 2 xp la omorarea unu zm cu arma sau infectat var place daca da puneti :CONTRA: sau :PRO: dupa cum vreti

EDIT: VREAU SA SE INCHIDA ACEASTA PROPUNDERE SI SA LASAM SV CUM ESTE
Ultima oară modificat Mar Apr 29, 2014 6:09 pm de către Vonino, modificat 1 dată în total.
Imagine
Hell.EuropaCs.Ro
Voturile mele :4462

Re: PROPUNERE de leval la playeri

eu sunt :PRO: ari fi frumos,dar v-a fi la fel ca zmx.
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

offff doamne ce ma inervezi X( mai tare este sv asa cum este nu cum il faci tu ........ nu mai sti pe sv cand imi ziceai sa imi modific comentarea la cererea ta cat noroc ai avut ca mai gasit in toane bune
DECI: :CONTRA: :CONTRA:
daca vruiam cu levele ma duceam pe zmx dar nu pe asta...... X(
Imagine

:CONTRA: :CONTRA: lasati fratilor srv asa cum este ce tot facti propunere cu lv,e frumos asa cum este plus ca este deja zmx,daca nu va convine ducetiva acolo si lasati srv asa, nul stricati va rog frumos
Încuiat

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”