[Portofoliu] Bogdi.

Numele tau: Bogdan
Numele de pe forum: Bogdi
Semnaturi:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

WallPaper-e:
Altele:
Ultima oară modificat Lun Noi 30, 2015 4:08 pm de către bOGdI, modificat de 7 ori în total.

Re: [Portofoliu 3D] >ReDâ„¢

Mai lucreaza la aranjarea textului
Sfaturi :
-textul "ecs" fa-l mai mare . In creatile tale deabia daca se recunoaste
-amplasarea textelor e cam rea. Prinde-i "unghiul perfect" al lucrarii. Un unghi din care iese mai intens in evidenta
-joaca-te putin cu luminile , deoarece unele litere sunt decolorate. Adauga Light , dupa care joaca-te si amplaseaza-l undeva deasupra textului
-alege culori asemanatoare. Culorile sa se asorteze ca sa iti "fure" atentia din prima clipa.

Pentru inceput .. ce sa zic.. e cat de cat binisor. Urmareste tutoriale si axeaza-te pe ce am mentionat eu mai sus ;)
Multa bafta
Imagine

Mai lucreaza la aranjarea textului
Sfaturi :
-textul "ecs" fa-l mai mare . In creatile tale deabia daca se recunoaste
-amplasarea textelor e cam rea. Prinde-i "unghiul perfect" al lucrarii. Un unghi din care iese mai intens in evidenta
-joaca-te putin cu luminile , deoarece unele litere sunt decolorate. Adauga Light , dupa care joaca-te si amplaseaza-l undeva deasupra textului
-alege culori asemanatoare. Culorile sa se asorteze ca sa iti "fure" atentia din prima clipa.

Pentru inceput .. ce sa zic.. e cat de cat binisor. Urmareste tutoriale si axeaza-te pe ce am mentionat eu mai sus ;)
Multa bafta
Ehe sNk pe sistem vad ca iti plac luminile.....cat despre creatii sunt :x :x :x pentru un incepator...
Imagine
Imagine
1. In viata exista o singura regula: sa nu ai incredere in nimeni!
2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!

Ai de lucrat foarte mult. Urmareste tutoriale. Pentru un incepator sunt bune si frumoase.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

le ai cu Cinemau poate ma bagi si pe mine in semnatura aia cu vulcanul ce zici in orice caz frumoaseee lucrari !
Imagine
Cum poti sa iei legatura cu mine:
1. Pe forum: PM
2. Chat Steam: LOADING
3. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”