Nu ma asteptam la asa ceva din partea ta...

Cristi te astept pe mess la o discutie sau pe steam care sper sa fie privata sa nu mai apara screenuri.
daca chiar vrei sa stiu motivu.
gandestete inainte de a lua o decizie

nu mai spune PROSTINesimtire curata,vrea sa scape de serverele celelalte doar ca sa aiba el multi playeri.
EDIT: Nu stiu ce sa mai zic pentru ca tu nu ai pus toata dovada. Uitati aici conversatia:EDIT2: Pe langa print-ul de mai sus,va mai dau inca unul:
http://i.imgur.com/oi1Jfja.png , il deschideti voi pentru ca e cu injuraturi.
EDIT3: Va zic ce am constatat eu din printul de mai jos: Te-am_prins face in asa fel incat sa aiba acces la ftp-ul vostru,va ia addons-ul sau ce vrea el,iar dupa va cere bani sa va dea addons-ul inapoi.
Poftiti un print:Concluzia: Din cauza lui s-a inchis si cs2.

cristi poate iei atitudine putin la jignirile aduse mie de domnu justin bieber.Bai omule,tu nu esti normal la cap...Pricepi?
Tu "ii ajuti" pe altii doar pe interes...Adica tot ceea ce faci tu pentru altii este ca sa castigi tu.
Iesi ma afara ca deja ma disperi...Oricum,cand intra Cristi vei zbura ca ma disperi deja...Doamne ce om,ajuta pe altii,ca apoi sa se poata razbuna si mai bine...Nu stiu cum te mai suporta Cel de sus...Cat rau ai in tine ma,ai doar gand de razbunare si distrugere...Cand ai avemit pe comunitate erai tare linistit,acum ce te-o apucat?...Vrei sa me arati ca esti tu mare smecher...Si ca sa vedeti ca el "ajuta" pe interes,ca sa se poata razbuna dupa:
http://postimg.org/image/bd8yg6wo7/
Asa om nu am mai vazut,de fapt tu nu te poti numii om...Atata am avut de zis.
Cristi,daca il mai ti-i mult pe asta aici,toate afiliatele vor pleca,ca isi baga "coada" la toate,doar sa faca rau,atata stie...Esti un ipocrit,te dai bine pe langa altii,ca sa ii distrugi
Parca vad ca daca va fi dat afara,se va "razbuna".

Te-am chiar daca te tradat fracto cand ati avut am2 svr nu este normal sa faci asa dar mno nu toti sunt sanatosi la cap
Tu vineri seara ai fost teapan de bat si mai injurat pe mess de mi de ori dar mno nu are legatura Skipi are dreptate prin ce a postat esi cam smecher chiar daca nu o sa iti faca nimik CrYyStI eu te anunt ca scopul ti lai indeplinit !!!. sa ai bafta !

Utilizatori răsfoind acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 4 vizitatori