Re: [Reclamatie]DR + Te-am Prins

Cristi te astept pe mess la o discutie sau pe steam care sper sa fie privata sa nu mai apara screenuri.
daca chiar vrei sa stiu motivu.
gandestete inainte de a lua o decizie
Imagine
E greu sa nu faci nimic, nu stii niciodata cand termini.

Detinator :Dr.Europacs.Ro :X

Cristi te astept pe mess la o discutie sau pe steam care sper sa fie privata sa nu mai apara screenuri.
daca chiar vrei sa stiu motivu.
gandestete inainte de a lua o decizie

Cat tupeu pe capu` tau omule.
Alungi servere din comunitate si vrei drept la discutie?
Nu cred ca e singuru` care a plecat din cauza ta ;)
Si mie si lui nepotu` ne-ai sters serverele din ftp.. Problema e ca nu avem dovada..
In locu` tau as fi plecat singur ma.. as fi cerut ban ;)
Ai vazut ca au playeri si ai zis sa scapi de ei, sa scapi de concurenta :-j
Zi aici adevaratu` motiv ca sa stie toata lumea ;)
Chiar daca tu vorbesti cu cristi in privat, tot o sa arati ca naibi in fata noastra ;) Daca ai ceva de zis, spui aici ;)

EDIT2: Daca a zis "ma lasi in pace" crezi ca nu esti vinovat?
Atata timp cat are sv. in comunitate,il lasi in pace ;)
Nu ii faceai niciun addons ;)
Lasai asa cum e.
Ii stergeai addons ;)
Dar NU il mai FLOODEZI!
Ultima oară modificat Lun Apr 07, 2014 7:29 pm de către Bunicu', modificat 1 dată în total.
Imagine

:PRO: Nesimtire curata,vrea sa scape de serverele celelalte doar ca sa aiba el multi playeri.

EDIT: Nu stiu ce sa mai zic pentru ca tu nu ai pus toata dovada. Uitati aici conversatia:
Imagine
EDIT2: Pe langa print-ul de mai sus,va mai dau inca unul:
http://i.imgur.com/oi1Jfja.png , il deschideti voi pentru ca e cu injuraturi.
EDIT3: Va zic ce am constatat eu din printul de mai jos: Te-am_prins face in asa fel incat sa aiba acces la ftp-ul vostru,va ia addons-ul sau ce vrea el,iar dupa va cere bani sa va dea addons-ul inapoi.
Poftiti un print:
Imagine
Concluzia: Din cauza lui s-a inchis si cs2.
nu mai spune PROSTI
CS2 SA INCHIS CA PROSTU NU A PLATIT HOSTU TAMPITU !
EL A CUMPARAT SERVERU DE LA MINE :d DOAMNE CE COPII =))
ERA SI NORMAL SA DAU REINSTALL LA TOATA MUNCA MEA .
A VRUT FURIEN I L-AM FACUT MI-A PROMIS BANI NU SA TINUT DE CUVANT PA ADDONS,
IMFORMEAZATE DESTEPTULE.
Imagine

Bai omule,tu nu esti normal la cap...Pricepi?
Tu "ii ajuti" pe altii doar pe interes...Adica tot ceea ce faci tu pentru altii este ca sa castigi tu.
Iesi ma afara ca deja ma disperi...Oricum,cand intra Cristi vei zbura ca ma disperi deja...Doamne ce om,ajuta pe altii,ca apoi sa se poata razbuna si mai bine...Nu stiu cum te mai suporta Cel de sus...Cat rau ai in tine ma,ai doar gand de razbunare si distrugere...Cand ai avemit pe comunitate erai tare linistit,acum ce te-o apucat?...Vrei sa me arati ca esti tu mare smecher...Si ca sa vedeti ca el "ajuta" pe interes,ca sa se poata razbuna dupa:
http://postimg.org/image/bd8yg6wo7/
Asa om nu am mai vazut,de fapt tu nu te poti numii om :-j...Atata am avut de zis.
Cristi,daca il mai ti-i mult pe asta aici,toate afiliatele vor pleca,ca isi baga "coada" la toate,doar sa faca rau,atata stie :-j...Esti un ipocrit,te dai bine pe langa altii,ca sa ii distrugi :-j
Parca vad ca daca va fi dat afara,se va "razbuna" :-j.
cristi poate iei atitudine putin la jignirile aduse mie de domnu justin bieber.
Imagine

:-q Te-am chiar daca te tradat fracto cand ati avut am2 svr nu este normal sa faci asa dar mno nu toti sunt sanatosi la cap
Tu vineri seara ai fost teapan de bat si mai injurat pe mess de mi de ori dar mno nu are legatura Skipi are dreptate prin ce a postat esi cam smecher chiar daca nu o sa iti faca nimik CrYyStI eu te anunt ca scopul ti lai indeplinit !!!. sa ai bafta !
Imagine
Cum poti sa iei legatura cu mine:
1. Pe forum: PM
2. Chat Steam: LOADING
3. Ts3: Ts3.EuropaCs.Ro

:-q Te-am chiar daca te tradat fracto cand ati avut am2 svr nu este normal sa faci asa dar mno nu toti sunt sanatosi la cap
Tu vineri seara ai fost teapan de bat si mai injurat pe mess de mi de ori dar mno nu are legatura Skipi are dreptate prin ce a postat esi cam smecher chiar daca nu o sa iti faca nimik CrYyStI eu te anunt ca scopul ti lai indeplinit !!!. sa ai bafta !
:D merci inca nu e implinit cum trebuie mai am ceva de facut ;)) ti groaza.
Imagine

Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”