[Propunere] Adaugarea si Modificarea Addons Nou

Propunere: Adaugarea si Modificarea unor obiecte.
Print-uri(daca este cazul): Nu am cum.
De unde v-ati inspirat: Stateam pe server.
Crezi ca va ajuta comunitatea?: Va face servarul mult mai frumos.
Descrierea propunerii:
1. Armura sa coste la VIP 30 Ammo iar la un Player Normal 50 Ammo.
2. Gloantele Infinite sa coste 10 Ammo ca si inainte, pentru ca 20 Ammo e prea mult.
3. JetPack sa coste la VIP 30 Ammo iar la un Player Normal 50 Ammo dar sa fie mereu pana mori sau te infecteaza nu doar o runda.
4. Pentru infectie 10 Ammo primeste jucatorul obisnuit, 20 primeste VIP.
5. Am auzit ca vei baga Ak47 gold. Eu propun ca aceasta sa fie si pentru Player Normal si pentru VIP dar sa coste diferit: La Player Normal sa coste 500 Ammo si sa fie permanenta pana mori sau pana te infecteaza iar la VIP 250 Ammo tot lafel permanenta pana mori sau pana te infecteaza.
6. Resetarea Ammo-ului pentru ca uni au peste 60k Ammo iar uni nu au deloc si nu este corect.
7. Resetarea Top-ului pentru ca uni sau folosit de acele Ammo dobandite ilegal.
8. Adaugarea comenzi pentru poze amx_ss si a comenzi amx_gag
9. Blocarea din nou a schimbari numelui in timp ce esti pe server pentru a nu se mai fura Ammo.
10. Comenzile amx_destroy, amx_pika, amx_exterminate sa fie valabile de la grad de Administrator sau Moderator pentru ca la uni membri cu cod sau care fac reclama daca le dam ban urmatoru player daca vrea acel numa care deja fusese banat nu o sal mai poate folosi astfel ii stricam cs de cateva ori si o sa se potoleasca sau mai e o varianta cand nu poti bana utilizatoru scrie ceva de genu ,, Utilizatoru nu sa gasit si copi numele sau ip corect''.

Re: [Propunere] Adaugarea si Modificarea Addons Nou

1. Am modificat
2. Am modificat
3, 5 Nu pot adauga la ambele din cauza ca exista riscul ridicat ca server-ul sa pice.
4 Am modificat
9. Este deja
10. Comenzile respective nu vor mai exista pe server.
8. Voi adauga ss, dar gag nu promit ca exista bug pentru modul Zombie Plague 4.3
6,7 S-a resetat de cand am schimbat addons-ul si voi mai reseta odata cand va fi gata addons-ul.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”