[Portofoliu 3D]D3MoNuL[ECS]

Numele tau: Lucian
Numele de pe forum: D3MoNuL[ECS]
Semnaturi:
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

WallPaper-e: O sa fac si dastea ;)
Altele:-

Asa ca de incepator :)))
Ultima oară modificat Dum Mar 30, 2014 9:45 pm de către Derek, modificat 1 dată în total.
Imagine
Imagine

Re: [Portofoliu 3D]D3MoNuL[ECS]

Frumoase,chiar imi plac. La cea cu bilele se vede cam urat lumina bilelor.. La animatie,m-ai spart :) acum trebuie sa invat sa fac si eu. Bravo,continua.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Cu animatia aia m-ai spart . GJ :))
Parerea mea e ca sa lucrezi putin mai mult la redimensionari si la amplasarea textului.. sa-i prinzi "unghiul" bun din care sa se vada acesta.
La prima creatie , cea cuHeLLsRa!n , no comment , a iesit frumos , dar mi se pare cam mare "adancitura" din stanga . Era mai frumos daca o faceai mai mica.
La cea cu bilele :-j.. lumina aia cade prost , iar textul mi se pare amplasat cam rau.Mai bine il luai frontal si gata , iar bilele alea sa fi fost in lateralele textului. E frumos si asa , dar lumina aia strica, de asemenea si amplasarea textului putin cam rau.
La urmatoarelee 2 ai niste dimensiuni colosale .. :)). Nu le mai face atat de mari ;). Fa-le mai mici , iar daca vrei sa le faci dupa o marime proprie pune-le le WallPaper-e .
Cea cu D3MoNuL e destul de draguta . Parerea mea e ca iesea putin mai bine daca o " luai " putin mai de sus cu camera.
Ultima creatie a ta , aceea cu Skipi , Super frumoasa. Nu am ce sa spun , acolo ai gresit doar la redimensionare a in reste e de nota 10.
Frate , acestea sunt sfaturile mele , deci axeazate putintel mai mult la amplasare si la imbinarea de culor.
Bafta , vad ca te descurci destul de bine :) :P.
Imagine

Foarte tari,trebuie sa invat si eu sa fac,neaparat :) Bravo,evoluezi.
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae
Încuiat

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”