Da...Adica acel banner sa ne conduca direct regulament,anunturi etc etc.......
Le gasim foarte greu....pana si cei mai buni sunt pacaliti.
Re: [Prezentare]Banner
#14PRO , o idee buna , multi nu gasesc serverele pentru ca sunt puse intr-o categorie micuta , nu mai este ca ninainte . Totusi are drepate si H3LLsRa!n

#15Am citit ce a spus si Florin.
Daca se va schimba tema macar sa avem acolo Ori un tabel cu servere cum a fost pe CsNeamt ori banner pentru fiecare server care ne va redirectiona la regulament,anunturi,conducerea serveru-lui...etc etc....
Daca se va schimba tema macar sa avem acolo Ori un tabel cu servere cum a fost pe CsNeamt ori banner pentru fiecare server care ne va redirectiona la regulament,anunturi,conducerea serveru-lui...etc etc....
#16Eu zic sa asteptati mai intai sa se faca noua tema. Si dupa sa rezolvam aceasta problema pentru ca momentan nu stim cum va arata noua tema care o va face CrYyStI pentru EuropaCs.Ro
#19Eu as vrea sa aibe fiecare server cate un logo mic...si incepatorii sa il gaseasca dar cand vor pune noua tema...
#20Propunere respinsa.
Daca vor avea un banner, acela va fi cu Statistici de la Freakz, GameTracker.Com sau GameTracker.rs
Daca vor avea un banner, acela va fi cu Statistici de la Freakz, GameTracker.Com sau GameTracker.rs
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs
Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!