[Reclamatie] I.am.Back

Numele tau in Joc:WiN1ke*
Numele Adminului reclamat:I.am.Back
Data si ora:Intre orele 20:30-21:00
Harta:de_inferno
Motivul reclamatie:Dupa cum am precizat era mapa de_inferno,dadeam rush pe banana x2,am dat vreo 4-5 Headshot-uri` 1 dupa altu...dupa care am primit Exterminate si de asemenea Ban.Eu nu inteleg motivul` as vrea ca "Adminul" I.am.Back sa vina cu o dovada,ca sunt si eu curios...
Dovada:
Imagine
Ultima oară modificat Sâm Iul 06, 2013 9:31 pm de către WiN1ke, modificat de 2 ori în total.

Re: [Reclamatie] I.am.Back

Eu iti dau PRO , stiu ca nu ai Coduri si + ai steam on
Sa vedem ce are de spus I.m si sa vina cu demo:|
Designer EuropaCs Community
Imagine

http://d01.megashares.com/dl/N8MNAfn/winiki.dem
silent aim :) pa ( fisiere cu extensii dll :), pentru cei care stiu )
Ia ultimele doua killuri :) si felul in care tragi :) Baiete , nu suntem la gradinita :)

Un prieten adevarat este cunoscut dupa |Cine acopera o greseala, cauta dragoste, dar cine o pomeneste
faptele sale ! Nu va incerca sa profite |mereu in vorbirile lui, desbina pe prieteni!Mai bine intalnesti o
dupa aproapele sau , nu va incerca sa-l |o ursoaica jefuita de puii ei, decat un nebun,in timpul nebuniei lui !
batjocoreasca pe la spate. Mereu va fi |Prietenul ADEVARAT iubeste oricand si in nenorocire ajunge ca un FRATE

Imagine

Voturi cs: 18747; 18812 ;
Voturi zm: 18387; 18444 ;
Voturi zm2:
Voturi zmx: 9860; 9889 ;
Voturi zmc: 4738; 4809 ;
Voturi star: 7258;
Voturi furien: 4989; 5026 ;
Voturi dr: 2750; 2789 ;
Voturi zp: 2886;
Voturi hell: 638
Voturi rs:
Voturi surf:

Ok,deci o lasam asa...presupun ca esti un Valver` de vreo 15-16 ani,care nu stie cu ce sa mananca jocul acesta...si apropo de extensii .dll joc default pretenas`,nu bag prostii in steam...las-o asa.

P.S.S:Si apropo,pune si tu demo-ul ala te rog frumos pe alt uploader` ca-sa ma privesc si eu in actiune si sa ma falesc`cu Silent`u ala s-au dll-uri-le alea de care spui tu.

Peace!Va Multumesc ^:)^
Ultima oară modificat Sâm Iul 06, 2013 11:49 pm de către WiN1ke, modificat 1 dată în total.

Hm , Daca nu-ti dadea i.am.back , iti dadeam eu.:))
Funk , nu pot downloada demo te rog pune-l pe alt site.
Stii winike. Te cam bate wallul. Si cate headuri prin perete ai in demoul acesta..
Va rog privitil tot. Sa vedeti "Ce bine" joaca asta "Maturul"
Contra Reclamatiei.
Imagine

Nu mai inteleg nimic :|,unul wall altul silent...deci care este motivul pana la urma?:-?

Ed1:Kira? tu daca te-ai uitat pe mine...presupun ca ai apasat TAB si ai vazut Steam On,de ce nu ai dat la Profil? eram Eac On(EasyAntiCheat) Krond...oricum nu ma mai milogesc,altii nici nu stiu cu ce se mananca jocul acesta...si el spune ca am extensii :)))...oricum Multumesc pentru timpul acordat pe server...

Ed2:vtNNN? Tu acolo vezi wall? ca am murit o runda si am vazut ca Legionarul sta pe cutie dreapta la iesire din tunel?,si a 2-a oara am mers direct pe el ca am stiut unde sta? omfg frate x_X

Ed3:N1tRo0? Ne cunoastem cumva? :))) Ca eu nu,si daca vrei iti spun ca nu am mai primit ban de 4-5 luni =)))) Dute culca-te ca esti obosit,ori ai baut prea mult absinthe si esti in ultima faza :-j..

Sorry de 2x Post.
Ultima oară modificat Dum Iul 07, 2013 12:46 am de către WiN1ke, modificat de 2 ori în total.
Încuiat

Înapoi la “Reclamatii”