Credeti ca vedetele mari sunt fericite?

Gen justin bieber, kanye west, (ati vazut la stiri) si altii. internationali. lady gaga. etc. ati vrea sa fiti in locul lor? dar ganditi va bine, nu va ganditi numai la bani.
Cine sunt eu? (toate forumurile de aici nu mai exista)
  • Fondator pe o veche comunitate din 2009 cu numele de fastzone
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Moderator pe vechiul cs gothic
  • Fondator pe alte comunitati.
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

Re: Credeti ca vedetele mari sunt fericite?

Nu,daca esti celebru esti urmarit peste tot nu mai ai intimitate si nu poti merge sa-ti cumperi o paine sa mananci ca esti asaltat de oameni pe strada.
Privesc prostia omeneasca din umbra ca Ryuk!
Imagine

Când ești vedeta spațiul personal și unele momente când ți-ai dorii sa fii un om normal fără paparazzi și mulți alții dispar deoarece toți vor sa afle cum este sa fii vedeta... Bani cumpăra multe în ziua de azi dar nu și fericirea..
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » El este fondatorul !
Adi. « Lun Noi 16, 2015 4:40 pm » Redfucker e seful nostru !
Imagine
Imagine
Imagine

mersi de raspunsuri baieti :) m am convins ca fericirea e totul. si nu faima am momente când uit sa fiu fericit. când o sa incepeti sa strangeti si voi bani o sa vedeti ca uitati cateoadata pentru ce strangeti si care e scopul vostru . asta e viata.
  • Mod global pe mindfreak, a doua cea mai mare comunitate de suport phpbb din romania ( a fost)
  • Am incheiat aici tot parcursul meu, asa ca cei care stiti Alecs_in_Actiune sau PlaY4FuN asta sunt eu.
Si in prezent incerc sa fiu lifer si sa mai intru din când in când pe europacs :D

"Când ești vedeta spațiul personal și unele momente când ți-ai dorii sa fii un om normal" Ai spus asta de parca ar fi extraterestrii.

"Bani cumpăra multe în ziua de azi dar nu și fericirea.." Gandirea asta este proasta, de ce? Banii cumpara totul este imposibil sa fi fericit fara bani, banii cumpara mancare cu care te hranesti ca sa supravietuiesti, banii cumpara haine cu care sa te imbraci ca sa nu ingheti iarna de frig, banii cumpara absolut tot.

Toti cei ce spun ca banii nu sunt totul nu se gandesc pana-n punctul final.
Imagine

"Când ești vedeta spațiul personal și unele momente când ți-ai dorii sa fii un om normal" Ai spus asta de parca ar fi extraterestrii.

"Bani cumpăra multe în ziua de azi dar nu și fericirea.." Gandirea asta este proasta, de ce? Banii cumpara totul este imposibil sa fi fericit fara bani, banii cumpara mancare cu care te hranesti ca sa supravietuiesti, banii cumpara haine cu care sa te imbraci ca sa nu ingheti iarna de frig, banii cumpara absolut tot.

Toti cei ce spun ca banii nu sunt totul nu se gandesc pana-n punctul final.
Poti cumpara o femeie care sa iti fie alaturi in orice moment ai vietii tale si care sa nu fie pe interes, sa nu iti vrea doar banii ?
N-am cerut la nimeni niciodata,
Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea.
Am dat totul fara nici o plata,
Nevoind nimic sa mi se dea.

@Virgil Carianopol
Vezi-ti de treaba si retine:
"E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni".

@Kazi Ploae

Tu vorbesti acum de iubire, si da poti. Pentru ca si in iubire ai nevoie de bani daca va iubiti deveniti o familie, o familie trebuie intretinuta si este imposibil sa o intretii fara bani, va aparea un copil el trebuie intretinut, iara este imposibil fara bani .
Imagine

ai dreptate si tu soma, in orice relatie trebuie si chestii materiale. dar trebuie sa se si iubeasca, altfel degeaba. asa ca mai intai iubire, apoi bani. parerea mea. poti sa ai bani dar fara iubire nu merge, si daca va iubiti si aveti acolo minimium, poate lupta amândoi si vor reusi sa faca bani. In viata trebuie sa ai pe cineva alaturi si la bine si la rau, ca de asta se spune si la bine si la RAU. ca nu e totul roz. Deci o fata daca il va place pe maffw si daca vrea sa aibă succes cu ea, va trebui ca sa ii placa de caracterul lui, nu neaparat ca are bani multi. ca sa ai si tu acolo minimum de bani nu zice nimeni, dar nu neaparat sa pui banii pe primul loc. Deci nu zic ca nu ai tu dreptate, numai sa nu inteleaga adi ca ii trebuie numai bani.a, da poti sa ai o relatie numai cu bani, dar acea relatie nu va dura mult, si probabil cel cu bani va ramane la final fara :troll:

Da , sunt vedete care sunt fericite. :-?
De ce n-ar fi, cum zice si cannabis , au lumea la picioare, toata lumea ii iubește , toata lumea ii cunoaște, au bani, au o viata foarte activa si sunt norocoși ca mulți nu ajung la nivelul lor.
asta nu inseamna ca oamenii de rând nu au o viata fericita, dar zic ca si unele vedete sunt fericite :)
Încuiat

Înapoi la “Discutii”