Descriere:Daca cei de la ea mai fac ceva jocuri in ziua de astazi, singura serie ce o reînnoiesc de la an la an cu noi update uri si foarte cumparata de toti, este fifa. ea sports, in fiecare an incearca sa faca un fifa cat mai realist, sa sutezi cu efect de la firul ierbii, sa protejezi mingea ca in realitate. mai pe scurt incearca sa copieze realitatea., de asta iau toate vedetele sportului numit fotbal si le pun sa simuleze diferite miscari din joc . daca nu stiti, da chiar asta fac, l au luat pe reus si chiar pe messi si i au pus sa dribleze si sa suteze ca sa fie jocul cat mai realist. Fifa este foarte vandut, un joc ce a atins cote maxime in piata, asta datorita vechimii lui(jocul a fost lansat in 98 parca). Fifa 17 este ultimul titlu al jocului, si ati putea spune ca a atins apogeul mai ales la grafica, dar nu este chiar asa.
Introducere
Fifa 17 este un joc facut de ea sports, ce apare in fiecare an, sub numele anului respectiv. Jocul incearca sa simuleze cat mai mult realitatea fotbalului si sa acorde o bucurie jucând ul. Desigur, a avut si el partile lui proaste si buguri, la fifa 14 tin minte ca jucatorii puteau foarte usor sa treaca de aparare daca atacantul avea viteza. in fifa 16 au refacut gameplayul si acum pot spune, ca se misca aproapte perfect. de ce zic aproape? pentru ca e un joc si nu poate fi perfect, orice joc are un bug. L am jucat si eu cateva zile si mi a placut , si va spun sincer, nu sunt mare fan fifa. doar imi place sa joc un mod anume al jocului, despre care voi discuta. Jocul contine aproape toate echipele din lume, mai putin din tarile mai sarace, cum e Romania, si chiar stadioanele. de la fifa 15 seria a luat o intorsatura din punct de vfedere al graficii, iar fifa 17 a upgradat motorul grafic la un nou nivel. ati zice ca jocul cere mult, dar nu e asa, pe un i3 decent si 8 gb ram 2 gb placa video ruleaza decent. jocul e optimizat bine pe varianta de pc, pana acum nu am simtit nicio diferenta , fata de playstation 4, mai ales ca am folosit un controller.
Detalii: Fifa 17 vine cu ceva nou fata de 16 si anume un nou gameplay, sau cel putin un gameplay mai bun decat 16, si un story mod. acel mod contine povestea unui jucator, iar tu ca playuer vei face întocmai ca intr un rpg, ajutandu l sa si gaseasca adevarata echipa si sa fie cunoscut
De asemenea începând cu fifa 16 jocul a introdus echipele feminine, in care tu vei putea juca cu fete doar la nationala, la echipe mari precum germania sau america.
Gameplay: jocul se misca mult mai bine de pe un controller, are mici incercari de a imita realitatea care mai mult te incurca, dar poti trece peste.
Online: Singurul lucru pentru care este jucat de cat mai multa lume si pentru care este asa de apreciat este Ultimate team, un mod ce te implica sa alegi o echipa din orice jucatori, si sa ii conduci spre victorie. tu iti faci echipa ta cu putini bani, apoi dupa ce vei obtine jucatori mai buni vei avea o echipa mult mai buna
Concluzie generala: Nu am tratat cum trebuie acest review, dar am incercat sa nu intru in prea multe detalii pentru ca nu sunt fan fifa, totusi daca vreti mai multe ma puteti intreba prin pm.
Tinand cont ca este un joc de sport, si nu are neaparat un story sau alte elemente din alte jocuri, ii dau nota 7.5.