[Propunere]Ban

Propunere: Propunere ban
Print-uri(daca este cazul): -
De unde v-ati inspirat: Eu m-am inspirat
Crezi ca va ajuta comunitatea? Daca da, la ce?: Poate
Descrierea propunerii: Sa dam ban la cei care sparg lm consecutiv adica runda de runda
Imagine
Imagine

Re: [Propunere]Ban

CONTRA!

[bulina][/bulina]Acum sa imi sustin parerea: Te-am vazut si azi ca ai dat ban 120 minute.Sunt uni jucatori care intra pe server pentru prima data si nu stiu.
Tu trebuie ca admin sa somezi un jucator daca face asta.Daca repeta ori ii dai kick si dupa ban 30 min cam asa.Aici depinde de cum procedeaza fiecare admin.
Nu sunt de acord pentru ca vom pierde playeri si asa zguduiti de ultimele probleme de -server down si -pierdere ammo.
Imagine
Imagine

Ciofican nu e chiar asa eu anunt de multe ori Nu spargeti lm riscati slay/kick/ban dar ei asculta nu asculta ciofican ai spart lm si u eram spec pe tin e X_X si sa nu mai minti ca nu era al tau X_X
Imagine
Imagine

CONTRA
la cei care sparg lm le dati kick /slay si dak tot sparg le dati ban 5-15 minute nu 120 din prima.
la cei cu reclama datile kick si dak intra iar si fac reclama dati ban 60-120 minute si dak tot il vedeti mereu cu reclama dat ban pe mai mult timp.
la astia care injura ,mober, nu le mai da ban din prima , dle kick .
la cei cu jet la nemesis le dati slay si la cei cu lm le dati kick (sa dispara laserele)
dak dati ban permanent o sa ajungem sa jucam numai noi
Imagine
Imagine
Imagine

Bai hai ca deja ma enervezi.Esti unpic cu capu.Era laseru meu si mi se mai blocheaza calcu si nu am putut da c.
Imagine
Imagine

Daca ii dai kick/slay si el tot continua greseala, se intervine cu ban 1-120 minute.
1. Pe forum: PM
2. Skype: europacs (CrYyStI EuropaCs.Ro )
3. FaceBook: Cristi EuropaCs

Disponibilitate : Joi - Duminică (10-22)
Număr de telefon : 0734 750 538
Imp: Dacă nu răspund, lăsa-ți un sms!
Încuiat

Înapoi la “Propuneri & Sugestii”