Re: [Portofoliu]Fukito

Sincer iti inteleg idea,dar trebuia sa incerci cu un render deja decupat HD,ala cred ca e decupat de tine :-? Mai mergeau niste elemente dar momentan e bun...continua
Imagine

Destul de frumoasa ultima creatie, Progresezi pe render destul de repede , Bravo ..Dar pe langa render incearca sa lucrezi si pe stock pt. ca daca o sa faci cerere design In mare useri vin cu stock ..
Designer EuropaCs Community
Imagine

Nescafe cum ai luat tu designer? ;))
1. Ala nu e stock, e render. E o mare diferenta :*
2. Asa ies creatiile frumoase. Adica asa imi plac mie. Nu cu "smudge" sau ce faceti voi acolo.
3. E problema mea cum fac. Asa-mi place. Vreau sa vad un bg facut de tine de la 0. Asta inseamna sa faci tu bg-ul. De la 0. Eu iau un bg peste care adaug alte 2 cu opacitate scazuta gen 5-10%
Imagine

Nescafe cum ai luat tu designer?
1. Ala nu e stock, e render. E o mare diferenta :*
2. Asa ies creatiile frumoase. Adica asa imi plac mie. Nu cu "smudge" sau ce faceti voi acolo.
3. E problema mea cum fac. Asa-mi place. Vreau sa vad un bg facut de tine de la 0. Asta inseamna sa faci tu bg-ul. De la 0. Eu iau un bg peste care adaug alte 2 cu opacitate scazuta gen 5-10%
Fara suparare dar genul asta de oameni ma X( . De ce ? Pai sa`ti explic eu cum sta treaba!
El si`a spus propria parere: Tu daca esti un baiat asculator accepti si criticile( am invatat si eu pe cineva PS acum 3 luni si acum imi scoate ochii ca e mai bun ca mine:-j nu asculta de nimeni face doar ce vrea el .. si face creatii cu aceleasi greseli), nu face si tu lafel!
Eu cred ca ai potential si creativitate incat sa crezi ceva, cat despre creatie nu`mi place textul se putea si mai bine! Restul efectelor sa spunem ca sunt cat de cat bune! Deci esti la un nivel destul de bun,continua !
Designer EuropaCs Community
Imagine

Înapoi la “Creatii 2D & 3D”