Re: [Portofoliu] C!pY
#182inca 1 lucrare de la cipi nebunu ce da cu tunu
Inainte sa spuneti ceva de textul de la versiunea 400x200 . E din cauza ca nu am mai stat sa redimensionez si textul odata cu redimensionarea imagini
de aceea e cam invizibil
presupun
aceasta este tot o redimensionare.. marimea pe care am lucrat initial a fost 1080x760
Ps: Si da mai am de lucrat un pic la render mai ales la culoarea rosie prea saritoare in ochi
Inainte sa spuneti ceva de textul de la versiunea 400x200 . E din cauza ca nu am mai stat sa redimensionez si textul odata cu redimensionarea imagini

Ps: Si da mai am de lucrat un pic la render mai ales la culoarea rosie prea saritoare in ochi
[bulina]Skype : florinciprian94[/bulina]
#183Nu-i saritoare deloc,mie nu mi-a sarit
..
E frumoasa
te pricepi 
E frumoasa
| N-am cerut la nimeni niciodata, Chiar de-a fost sa rabd, in viata mea. Am dat totul fara nici o plata, Nevoind nimic sa mi se dea. @Virgil Carianopol | Vezi-ti de treaba si retine: "E treaba ta sa spui ce vrei si sa nu conteze pentru nimeni". @Kazi Ploae |
#185imi place dar e prea nu stiu cum....parca ai pus pre multe pe ea...si cred ca mergea alt font dar imi place ideea si creeatia 

#187Hmm...acum textul e mai binisor..dar la textul secundar nu folosi acelasi font ca la secundar..cam incarcata.

#189e frumoasa,dar cred ca mergea si un border 

2. Daca nu poti sta langa o persoana la rau,nu ai dreptul sa stai langa ea la bine!
3. Iubirea este viata,daca nu iubesti nu poti sa zici ca traiesti!
4. Nu vinde ieftin o prietenie veche,deoarece vei plati scump pentru una noua!
5. Ai fi puternic inseamna a face pe cineva cu inima franta sa zambeasca chiar si atunci cand sufletul tau este ranit!
#190Ceva nou![]()
Imi plac efectele

Steam: Bitu1999
Server : Cs.EuropaCs.Ro